Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:31

Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε εχθές το βράδυ ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης στην ταβέρνα “Bello’s Grill House” στα Κουλουράτα.

Την πίτα ευλόγησε ο συγχωριανός μας Πατέρας Κωνσταντίνος Φλαμιάτος και ακολούθως ο επίσης συγχωριανός μας Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Βουτσινάς, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Σάμης, με τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση να ανταλλάσσουν ευχές και να διασκεδάζουν μέχρι αργά το βράδυ.

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης εκπροσώπησαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, κύριοι Αθανάσιος Ψαρράς και Δημήτριος Λιακόπουλος. Το παρόν επίσης έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΣ Πυλαριακός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πουλάτων, Παντελής Τουλάτος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πουλάτων «Το Αγκαλάκι» διά του Πρόεδρου και του Ταμία  του Βασίλη Τουλάτου και Γεράσιμου Φιλιππάτου αντίστοιχα, με τον πρώτο στο σύντομο χαιρετισμό του να εύχεται καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στην ομάδα!

Καλή χρονιά λοιπόν, χωρίς τραυματισμούς και ευόδωση των στόχων της ομάδας της Δημοτικής μας Ενότητας, που αποτελεί το σημαντικότερο πυλώνα αθλητικής και όχι μόνο δραστηριότητας στην περιοχή μας.

Πηγή: poulatakefalonias.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250