A' ΕΠΣΚΙ: Εικοσιμία - Σάμη 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 09:35

A' ΕΠΣΚΙ: Εικοσιμία - Σάμη 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας η Σάμη, καθώς στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αργοστολίου, γνώρισε την ήττα από την Εικοσιμία με 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 50ο λεπτό ο Γ. Φίλιππας, με το συγκρότημα του Σπύρου Παππαδάτου να ισοφαρίζει στο 75ο λεπτό με τον Σ. Καππάτο που είχε μπει ως αλλαγή του Ε. Κλαουδάτου στο 62ο λεπτό. Το γκολ της νίκης για την ομάδα της Λειβαθούς σημείωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι ο Γ. Φίλιππας.

Για τη Σάμη αγωνίστηκαν οι: Μωραΐτης, Βαλλάτος (87′ Σπυράτος), Ζησιμάτος, Καραγιαννάκης, Βιτωράτος, Κλαουδάτος (62′ Καππάτος), Rexha (62′ Φιλιππάτος), Μετάι (87′ Τουλάτος Β.), Τρίφι Γ. (75′ Δελαπόρτας), Περιβολάρης, Καρασαββίδης.

Για την Εικοσιμία αγωνίστηκαν οι: Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Φωκάς, Παπαδόπουλος (78′ Αποστολάτος), Πίρρα (78′ Κοσμετάτος), Βαλεντής, Ηλιόπουλος, Μινέτος (29′ Ντρεγιάι), Φίλιππας, Καμπανός, Καραγιάννης (94′ Τζάκης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς του τους κυρίους Χ. Τοτάκη και Ε. Κατερέλο.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, καθώς είχαν προηγηθεί οι διπλοί αγώνες της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, με αμφότερους τους σημερινούς αντιπάλους να προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του σημερινού προγράμματος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο Πυλαριακός επικράτησε στα Μακρυώτικα του Οδυσσέα Ιθάκης με το ευρύ 4-0, ενώ στη Σκάλα οι Πρόννοι κατέβαλαν την αντίσταση της Προόδου Ιθάκης με 2-1.

Αύριο το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις Εύγερος – Διλινάτα και Παλληξουριακός – ΠΑΟ Κεφαλλονιάς.

Την επόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, η ομάδα της Δημοτικής μας Ενότητας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εύγερο.

Πηγή: poulatakefalonias.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250