Επιστολή ΝΕΟΛ στην ΕΣΚΑ-Η για μη προσέλευση ομάδων σε αγώνες

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 17:36

Επιστολή ΝΕΟΛ στην ΕΣΚΑ-Η για μη προσέλευση ομάδων σε αγώνες

 ΝΕΟΛ 

Αγαπητοί ,

ο ΝΕΟΛ όλα αυτά τα χρόνια καταβάλλει προσπάθειες για να αυξήσει τον αριθμό των παιδιών στις ακαδημίες και να έχει αγωνιστικά τμήματα παίδων και εφήβων , προκειμένου να υπάρχει υψηλότερο ενδιαφέρον ειδικά από τα παιδιά αλλά και τους γονείς . Σκοπός μας είναι να δίνει διεξόδους στα παιδιά σε ένα ασφαλές περιβάλλον , να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης , να καλλιεργήσουν ομαδικό πνεύμα και να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους.

Πολύ σημαντικό κομμάτι όλης αυτής της διαδικασίες είναι να πραγματοποιούνται οι αγώνες που έχουν οριστεί από την ΕΣΚΑΗ . Είναι θεμιτό κάποιες φορές ένα παιχνίδι να μην πραγματοποιηθεί για διάφορους λόγους .

Η πραγματικότητα όμως ειδικά τη φετινή χρονιά είναι διαφορετική .

Ενώ βρισκόμαστε ήδη στην 7η αγωνιστική , καμία ομάδα δεν έχει έρθει στη έδρα μας να αγωνιστεί. Μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική δεν είχαμε και καμία ενημέρωση .

Το γεγονός αυτό δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και έντονο προβληματισμό σε αθλητές , προπονητές , γονείς , συνοδούς αλλά και στο σύνολο της ομάδας .

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες των μετακινήσεων και ειδικά τις οικονομικές , γιατί το πραγματοποιούμε για πολλά χρόνια με 2 ή 3 ομάδες κάθε έτος , ζητάμε από την ΕΣΚΑΗ να ξαναδεί το θέμα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου .

Είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε λύσεις πάντα με γνώμονα το σεβασμό απέναντι σε εσάς και στο σύνολο της αθλητικής κοινότητας που συμμετέχουμε .

Με εκτίμηση

Για τη διοίκηση του ΝΕΟΛ

Βαγγέλης Βολτέρας


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250