Μετάλλια στην τεχνική κολύμβηση από Τσίκλη και Βασιλική Καραντώνη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 16:44

Μετάλλια στην τεχνική κολύμβηση από Τσίκλη και Βασιλική Καραντώνη

Συνεχίζονται οι επιτυχίες των αθλητών του τόπου μας στο τμήμα της τεχνικής κολύμβησης. Μετά το πέρας του ΟΠΕΝ Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη 10-12/5/2013 οι αθλητές μας επέστρεψαν με επτά μετάλλια, πολύ καλές επιδόσεις και πριμ για τις πανελλήνιες σχολικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα: Τσίκλη Αναστασία, κατηγορία γυναικών, δύο χρυσά στα 400-800μ υποβρύχιο, δύο αργυρά στα 50άπνοη - 100υποβρύχιο και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών-Γυναικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθή 3-13/8/2013 στο Καζάν.

Καραντώνη Βασιλική,κατηγορία κορασίδων, τρία χάλκινα μετάλλια στα 50άπνοη- 400-800 υποβρύχιο εξασφαλίζοντας το 7% για τις πανελλήνιες σχολικές εξετάσεις και θέτωντας βάσεις για μια μελλοντική διεκδίκηση εθνικής ομάδας νεανίδων.

Καραντώνης Ανδρέας, κατηγορία μικρός παίδας, ο μικρότερος ηλικιακά συμμετέχων στο Πρωτάθλημα κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση υπερβαίνοντας τον εαυτό του απέδειξε με τους χρόνους που πέτυχε(βελτίωσε κατά πολύ τα ατομικά του ρεκόρ και έφθασε τους μεγάλους της κατηγορίας του) ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος και θα διεκδικήσει απ τους μεγαλύτερους της κατηγορίας τις υψηλές θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που ακολουθεί τον Ιούλιο.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250