Beach Soccer: Αναχώρησε ο Α.Ο. Κεφαλληνία για την Ιταλία όπου θα συμμετάσχει στο Euro Winners Cup

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 11:11

Beach Soccer: Αναχώρησε  ο Α.Ο. Κεφαλληνία για την Ιταλία όπου θα συμμετάσχει στο Euro Winners Cup

Αναχώρησε σήμερα το πρωί με πτήση της Alitalia από το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος με προορισμό το αεροδρόμιο της Ρώμης η ομάδα μας η οποία θα μετάσχει στο Euro Winners Cup 2013 που ξεκινάει αύριο 15/5/2013 με εναρκτήριο αγώνα αυτόν της ομάδος μας Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ με αντίπαλη την ομάδα της Bate Borisov της Λευκορωσίας. Η διοργάνωση διεξάγεται για πρώτη φορά στα Ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα και σ' αυτήν μετέχουν οι πρωταθλητές όλων των Ευρωπαϊκών Λιγκών. Επειδή στην Ελλάδα μέχρι τώρα δεν υπήρχε Λίγκα για το Beach Soccer που να αναγνωρίζεται από την FIFA, με ειδική άδεια που εξασφαλίστηκε από την ΕΠΟ, το σωματείο μας Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ μετέχει στη διοργάνωση ως εκπρόσωπος της χώρας μας.

Στην ομάδα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί με την Εθνική και οι οποίοι στη φετινή λίγκα που διοργανώνεται από την ΕΠΟ θα μετάσχουν με την ομάδα Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ. Η σύνθεση της ομάδος έχει ως εξής:

1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΕΡΜ/ΚΑΣ)
2. ΠΕΡΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΕΡΜ/ΚΑΣ)
3. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
4. ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΑΡΗΣ
5. ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
6. ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
7. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
8. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΗΣ
10. ΚΑΤΕΒΤΣΙΑΝ ΠΕΤΡΟΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης όσον αφορά την ομάδα μας έχει ως εξής:
Τετάρτη 15/05/2013

11.00-12.15 AO Kefallinia (GRE) vs Bate Borisov (BLR) C2-C3. Με τον αγώνα αυτόν αρχίζει η Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πριν την έναρξή του θα λάβει χώρα η εναρκτήρια τελετή.
Δεύτερος αγώνας την Πέμπτη 16/05/2013, με την Ολλανδική B.C. Egmond και Τρίτος αγώνας την Παρασκευή 17/05/2013 με την Ουγγαρέζικη Goldwin Pluss :
11.00-12.15 AO Kefallinia (GRE) vs Beach Soccer Egmond (NED) C2-C4
11.00-12.15 Goldwin Pluss (HUN) vs AO Kefallinia (GRE) C1-C2

Η αποστολή φτάνει σήμερα αργά το βράδυ στο San Benedetto ενώ ο Πρόεδρος της ομάδος και υπεύθυνος της Επιτροπή Ειδικών Μορφών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κ. Μαζαράκης Ευάγγελος που θα παραβρεθεί στη διεξαγωγή της διοργάνωσης, θα φθάσει εκεί την Πέμπτη το βράδυ. Μαζί του θα βρεθούν στη διοργάνωση επίσης από πλευράς του σωματείου μας οι κυρίες Μοσχονά Ειρήνη, Διευθύντρια της Ομάδος και υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος, και Κοσμάτου Χρύσα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδος.
Επιθυμία και προσπάθεια της Διοίκησης της ομάδος είναι οι Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις να μεταφερθούν και να διεξάγονται στο νησί μας αφού βεβαίως βοηθηθούμε από τους φορείς ώστε να κατασκευαστεί γήπεδο του Beach Soccer σε κάποια από τις παραλίες του νησιού μας.

Ελπίζουμε η παρουσία της ομάδος να είναι αντάξια της Ελληνικής και Κεφαλλονίτικης παράδοσής μας, να εκπροσωπηθεί η χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο και με τον τρόπο αυτό να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην προβολή του αθλητικού τουρισμού της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδος ευχετήριο μήνυμα απέστειλε η ΕΠΟ για επιτυχία στη διοργάνωση.

ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ – BEACH SOCCER TEAM




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ