Λαμία ερχόμαστε! Γράφει ιστορία ο ΝΟΑ με την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 15:59

Λαμία ερχόμαστε! Γράφει ιστορία ο ΝΟΑ με την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ

Την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του έγραψε σήμερα ο ΝΟΑ! Μέχρι την... επόμενη βέβαια γιατί αυτή η ομάδα έχει βαλθεί φέτος να μας τρελάνει.Το Αργοστόλι νίκησε με 6-5 τον μεγάλο του αντίπαλο Παναθηναϊκό και προκρίθηκε πανάξια για πρώτη φορά σε ένα φάιναλ φορ του Κυπέλλου πόλο που θα διεξαχθεί στη Λαμία . Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Μια πρόκριση δίκαια, μια πρόκριση παλικαρίσια, μια πρόκριση με πολύ ψυχή για τα παιδιά του Θοδωρή Ανδρεάκου που έχουν καταπλήξει τους πάντες και συνεχίσουν να εκπλήσσουν με τα κατορθώματά τους.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ψυχή που έβγαλε ο ΝΟΑ στην πισίνα του κολυμβητηρίου Αργοστολίου, ήταν αυτή που «λύγισε» τον Παναθηναϊκό. Φυσικά μεγάλη η συμβολή και του κόσμου που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και την έσπρωξε προς την νίκη.

Όσο για το παιχνίδι, αυτό ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σημαντική συμβολή στην πρόκριση ο τερματοφύλακας Πλατίδης, που κράτησε όρθιο τον ΝΟΑ αποκρούοντας δύο πέναλτι, αλλά και ο Βαγγέλης Δουδέσης, που ναι μεν άργησε, αλλά μίλησε όταν χρειάστηκε πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης (5-5) και της νίκης (6-5) του ΝΟΑ.

Αποψη από την εξέδρα και o αγώνας

https://www.youtube.com/watch?v=YPjGewC9dxM

Ο Δουδέσης ισοφαρίζει 5-5 με πέναλτι

https://www.youtube.com/watch?v=MfoN-2PNufw

Τα τελευταία δευτερόλεπτα και οι πανηγυρισμοί

https://www.youtube.com/watch?v=x5SQCPFJ-ng
Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν και 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

ΝΟΑ– ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-1, 0-1, 3-1
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος, Μπουλάς, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης 1, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Λιγνός.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 1, Δερμιτζάκης Δ., Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Οικονομίδης, Βαγαζιάνος, Παρασκευόπουλος.

Ακούστε τις δηλώσεις μετά τον αγώνα

Ακούστε τη δήλωση του προέδρου Λούκα Νιφοράτου

DSC 0125

Ακούστε τη δήλωση του μέλους του δ.σ. Μάκη Κοσμάτου

DSC 0129

DSC 0132

Ακούστε τη δήλωση του προπονητή Θόδωρου Ανδρεάκου

DSC 0136

Ακούστε τη δήλωση του μέλους του δ.σ. Αγγελου Πανταζάτου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ