Γνώριζε τον δρόμο! Στον τελικό και πάλι η Εικοσιμία (3-2 την ΑΕΚ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 20:34

Γνώριζε τον δρόμο! Στον τελικό και πάλι η Εικοσιμία (3-2 την ΑΕΚ)

Σαν να γλυκάθηκε από την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου η Εικοσιμία και είπε να επαναλάβει το ταξίδι στον τελικό! Η ομάδα από τη Λειβαθώ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε στο ΔΑΚ Αργοστολίου της ΑΕΚ με 3-2 και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ. Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της από τον δεύτερο ημιτελικό ΑΟΚΙ – Παγκεφαλληνιακός που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό είχε μία άγρια ομορφιά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η Εικοσιμία κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνάτου και παρεμβολή του Μπούσι. Ωστόσο στο 11ο λεπτό η γηπεδούχος και μέχρι και το σημερινό παιχνίδι αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΑΕΚ, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κρούτι σε 1-1.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50' η Εικοσιμία καταφέρνει να πάρει ξανά το προβάδισμα με 2-1, όταν από το κόρνερ από δεξιά του Αντωνάτου, οι Κουμαριώτης και Μοσχονάς διεκδικούν την κεφαλιά, η μπάλα στρώνεται μπροστά στον Μπούσι ο οποίος κεραυνοβολεί τον Αννινο.

Στο 54' η ΑΕΚ ισοφαρίζει και πάλι με ωραία κεφαλιά του Κρούτι για το 2-2. Και ενώ όλοι περίμεναν την παράταση για να λυθούν οι διαφορές, οι Εικοσιμία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 85' ο Μπούσι εκτελεί φάουλ από δεξιά η μπάλα φτάνει στον Αντώνη Κορσιάνο και ο νεαρός άσος των «μπλε» με εξαιρετική κεφαλιά νικάει το Αννινο γράφοντας το 3-2 που έμελε να είναι και το σκορ της πρόκρισης της Εικοσιμίας. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ προσπάθησε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο την κεφαλιά του Χασάι, έβγαλε ο Καραϊσκος πάνω στη γραμμή.

Όπως μάθαμε η νίκη αφιερώθηκε στον Σπύρο Αποστολάτο, τη γυναίκα του Γεωργία και την μικρή τους μπέμπα που συμπλήρωσε έναν μήνα ζωής.

ΑΕΚ (Σπ. Παπαδάτος): Αννινος, Ψάλτης ('89 Εμιλιάνο), Περιβολάρης, Χασάι, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτι, Μοσχονάς (72' Κούκλης), Κουμαριώτης, Κοσμάτος.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Γ., Κορσιάνος Α., Μπούσι, Αντωνάτος (87' Στεφανάτος), Γερασιμάτος (92' Κορσιάνος Π.), Βολτέρας, Κουλάκης, Ντουκάι, Αποστολάτος.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250