Χρ. Πολίτσης: "Υπερήφανος και ευλογημένος για τον αθλητή μου Μάριο Κανέλλη Χατζηκυριάκο" - Απολογισμός δράσης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 13:29

Χρ. Πολίτσης: "Υπερήφανος και ευλογημένος για τον αθλητή μου Μάριο Κανέλλη Χατζηκυριάκο" - Απολογισμός δράσης

Ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος αγωνιστικών υποχρεώσεων στα δυο πρώτα τουρνουά της χρονιάς με στόχο την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2022 .

Στο αγωνιστικό κομμάτι ,

Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαμε , έχοντας στόχο να βρεθούμε και στους δυο τελικούς ως φαβορί και στα δυο τουρνουά .

Δεν τα καταφέραμε γιατί και στους δυο ημιτελικούς στο ατομικό χάσαμε από δυο αθλητές που έπιασαν καλύτερη απόδοση και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας και αξία μας κέρδισαν .

Το θετικό της προσπάθεια αυτής πέραν των εμπειριών είναι ότι δεν απολέσαμε πόντους που θα μας κόστιζαν στην παγκόσμια κατάταξη , αλλά θα προσθέσαμε όχι όμως όσο στοχεύαμε.

Συνεχίζω να είμαι περήφανος και ευλογημένος για τον αθλητή μου Μάριο Κανέλη Χατζηκυριάκο και είμαι σίγουρος ότι διορθώνοντας τα λάθη μέσα από την προπόνηση θα τα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελευθερία Νταουντάκη και τον τεχνικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Καραιωσηφ για την στήριξη που μας παρέχουν την ομοσπονδία μας ΕΑΟΜ ΑμεΑ και τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτό το μεγάλο στόχο .

Στον πρωταθλητισμό υπάρχουν η κακές αγωνιστικές στιγμές για να σου υπενθυμίζουν : πρωταθλητής δεν είσαι όταν μόνο νικάς αλλά όταν μπορείς να διαχειριστείς τις ήττες σου όπως τις νίκες και να συνεχίζεις με δουλειά και μέχρι την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σχεδιασμού .

Carpe Diem

Ανάρτηση απο τον Χρόνη Πολίτση τον προπονητή του Μάριου Χατζηκυριάκου και του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς 

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250