O ΝΕΟΛ...φουσκώνει με Χάρη σαν Παγών(η)ι (59-53 τον Ηρακλή Πύργου)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 12:41

O ΝΕΟΛ...φουσκώνει με Χάρη σαν Παγών(η)ι (59-53 τον Ηρακλή Πύργου)

Ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι ήταν αυτό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο κλειστό της Ληξουρίου, μεταξύ της ομώνυμης παιδικής ομάδας και του Ηρακλή Πύργου με τελικό σκορ 59-53 υπέρ του Ν.Ε.Ο.Λ.

Οι νησιώτες ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα επιθετικά τους Βολτέρα (27π. με 3 τρίποντα) και Παγώνη (15 π), ενώ η αμυντική λειτουργία της ομάδας πήγε αρκετά καλά με προεξέχοντα τον Μαρούλη Αλέξη που περιόρισε σημαντικά τον Διαμαντόπουλο- πέτυχε μόνο 13 πόντους την στιγμή που στο προηγούμενο ματς της β φάσης σημείωσε 27- αλλά και με ένα κρίσιμο καλάθι την τέταρτη περίοδο όταν ή μπάλα "έκαιγε ¨ που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα για την νίκη υπέρ των νεαρών του Μανώλη Δούλια.

Μεγάλη επίσης η συνεισφορά των Καπάτου-ήταν αλάνθαστος οργανωτικά και εκτελεστικά με 8 πόντους- Μαρούλη Στέφανου, κυρίως σε ριμπάουντ και περιστροφές στην άμυνα πάνω σε έναν πραγματικά πολύ καλό παίκτη και σκόρερ (Τάταρης) καθώς και του Δρακόπουλου (5π) που πρόσφερε ανάσες πάνω στο over-play του αντίπαλου point guard. Πολύ καλή η διαιτησία των Κανελλόπουλου, Στρατάκη.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




00 inkefalonia general ad 300X250