Παύλος Παπαδάτος: «Ναι, ξέρω τι θα ψηφίσω!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 06:42

Παύλος Παπαδάτος: «Ναι, ξέρω τι θα ψηφίσω!»

Την περασμένη Τετάρτη βάλθηκα να ακούσω την ομιλία του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή που είχε κάνει όταν είχε συνδεθεί η Ελλάδα με την ΕΟΚ, τον Μάιο του 1979. Αμέσως μετά παρακολούθησα τη συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα στη ΝΕΤ, που δήλωσε ότι είναι καπετάνιος μόνο για μπουνάτσες, και για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα ότι έζησα ταυτόχρονα τη γέννηση και την κηδεία ενός αγαπημένου μου προσώπου.


36 χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε τα θεμέλια στο υπέροχο οικοδόμημα της ευρωπαϊκής Ελλάδας, και ύστερα, μία χούφτα «νάνων» ανέλαβε την αποδόμησή του. Ξεκίνησε με την άφρονα πολιτική του «Τσοβόλα δώστα όλα», τις δημιουργικές λογιστικές, τους αυτομολήσαντες αφού πρώτα μονιμοποίησαν στο δημόσιο 200 χιλιάδες υπαλλήλους, τους θλιβερούς που υπέγραφαν μνημόνια χωρίς να τα διαβάζουν, τους... τους... και φθάσαμε στη σημερινή απερίγραπτη κυβέρνηση – παρωδία. Μία κυβέρνηση που ονειρεύεται να στήσει ένα κράτος τύπου σοβιέτ και που τα στελέχη της διακατέχονται από την αντίληψη ότι για να αναπτυχθεί η χώρα, αρκεί να περιφέρονται αξύριστοι, ξεκούμπωτοι και χωρίς γραβάτα. Τώρα, με την απύθμενη άγνοιά τους θάβουν ένα δύστυχο κορμί που φωνάζει: Ναι, Ναι, είμαι ακόμη ζωντανό!


Και φυσικά, ο σοφός και περιούσιος λαός μας που χρόνια τώρα γεμίζει την ελληνική βουλή με σούργελα και φρόκαλα, ίσως πιστέψει ότι για το σημερινό κατάντημα της χώρας δεν φταίνε η σημερινή κυβέρνηση και τα πολιτικά θρασίμια που κατά καιρούς ψήφιζε και που μας κατάντησαν διεθνείς ζήτουλες, αλλά για όλα φταίνε οι κακοί γερμανοί και το ΔΝΤ.

Ας γνωρίζουμε όμως τι μας περιμένει.

Η ανεργία θα ξεπεράσει το 35%.

Από την Ελλάδα θα φύγουν όλα τα φωτεινά μυαλά.

Τα χρόνια εθνικά γεωπολιτικά μας προβλήματα θα μεγιστοποιηθούν και δεν θα έχουμε ούτε έναν σύμμαχο.

Οι συντάξεις δεν θα ξεπερνούν τα 400 ευρώ.

Οι τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν για πολλές, πολλές ημέρες.

Η δραχμή, για την οποία απαιτούνται τουλάχιστον έξι μήνες για να τυπωθεί, θα είναι ένα άχρηστο νόμισμα αφού δεν θα υπάρχει συνάλλαγμα. (Εκτός φυσικά και τυπώσει τα 100 δις ευρώ η Ραχήλ Μακρή)

Η εισροή χρημάτων από το ΕΣΠΑ θα σταματήσει.

Τα 140 δις που οφείλουμε στην ΕΚΤ θα καταστούν απαιτητά.

Τα δάνεια που χρωστάει η Ελλάδα θα τα πληρώνουν ακόμη και τα αγέννητα εγγόνια μας.

Αν φαλιρίσουν οι ελληνικές τράπεζες, η υποθήκη των σπιτιών μας θα μεταφερθεί στην ΕΚΤ.

Για χρόνια η Ελλάδα θα είναι αποκλεισμένη από τις διεθνείς αγορές και το κόστος καυσίμων, φαρμάκων και όλων των εισαγόμενων ειδών θα ανέβει δραματικά.

Η ύφεση θα φθάσει στο 4% και φυσικά οι καταθέσεις θα κουρευτούν

Σημείωση

Οι θλιβεροί πολιτικοί, των οποίων η ανικανότητα και ανεντιμότητα, καλλιέργησε την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να παραμερίσουν άμεσα και να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας τεχνοκράτες και managers εγνωσμένης αξίας. Σε καμία περίπτωση εμείς οι πολίτες δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε ξανά την διαχείρηση της χώρας μέσω δήθεν κυβερνήσης εθνκής σωτηρίας που αποσκοπεί φυσικά στην δική τους σωτηρία.


Την Κυριακή όμως έχουμε μόνο μία επιλογή: Να σώσουμε τα κομμάτια που άφησε ο εγκέλαδος του ΣΥΡΙΖΑ. (Κύριε Τσίπρα και κύριε Καμένε ο Μεταξάς είπε μόνος του το ΟΧΙ στους Γερμανούς και δεν ρώτησε το λαό. Εσείς γιατί δεν είπατε μόνοι σας το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ;)