Μικέλης Μαφρέδας : Εκλογές 25 Ιανουαρίου : Νέα ημέρα για τον τόπο μας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 16:02

Μικέλης Μαφρέδας : Εκλογές 25 Ιανουαρίου : Νέα ημέρα για τον τόπο μας

Φίλες και φίλοι-την Κυριακή η χώρα γυρίζει σελίδα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πολίτες με το βλέμμα στο μέλλον θα εκλέξουν μια νέα Κυβέρνηση της αριστεράς με στόχο να σταματήσει την ανθρωπιστική κρίση που έφερε η σκοταδιστική πολιτική των μνημονίων που εφάρμοσαν με απόλυτη συνέπεια οι επικίνδυνοι για τον τόπο συνοδοιπόροι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Οι άθλιες γενοκτονικού τύπου πολιτικές τους, έφεραν σε απόγνωση τεράστια τμήματα του λαού μας. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς… τους υπαλλήλους που δεν μπορούν να πληρώσουν τη δόση του δανείου, τους επαγγελματίες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαράδεκτες απαιτήσεις του κράτους. Μερικοί από αυτούς δεν άντεξαν την πίεση και έδωσαν τέλος στη ζωή τους, την νέα γενιά που επιλέγει τον δρόμο της μετανάστευσης. Ενώ στη χειρότερη θέση οι απόμαχοι της εργασίας, με παράπονο και δάκρυ που δεν αρκεί η πενιχρή σύνταξη για ένα δώρο στα εγγόνια τους.

Η απερχόμενη Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου όμως ήταν απλόχερη σε παροχές στο οικονομικό κατεστημένο. Με ύποπτες τροπολογίες της νύχτας χάρισαν δισεκατομμύρια από οφειλές που είχαν στο Δημόσιο σε καναλάρχες, μεγαλοεργολάβους, τραπεζίτες και κάθε λογής μιζαδόρους, λαθρέμπορους και φιλοξενούμενους σε λίστες φοροφυγάδων. Προκλητικά ακόμη εκποίησαν δημόσια περιουσία για πενταροδεκάρες, πράξη εσχάτης προδοσίας. Θα μπορούσαν εάν ήθελαν να ξεπουλήσουν μόνο την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους. Επίσης πρωτοτύπησαν παγκόσμια ψηφίζοντας νόμο άκουσον- άκουσον για την εθελοντική φορολόγηση των  εφοπλιστών.

Ο μόνιμα θυμωμένος Σαμαράς, θλιβερό απομεινάρι μιας μακρινής εποχής με έξαλλη ακροδεξιά παραληρηματική ρητορική φοβερίζει την κοινωνία και χρησιμοποιεί όλα τα όπλα, από τον Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος, μέχρι και τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Φίλες και φίλοι μην τους φοβάστε! Σαμαράς και Βενιζέλος είναι ο άξονας του κακού για τη Χώρα μας. Μπλοφάρουν, δίνουν μάχη  για να έχουν διαχειρίσιμη ήττα. Οι παλικαρισμοί και οι φοβέρες δεν αγγίζουν κανέναν.

Ενισχύστε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που με απλές και ρεαλιστικές θέσεις μπορεί να δώσει μια ανάσα και προοπτική στην κοινωνία μας.

Μικέλης Μαφρέδας

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών