Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Ο Λιάπης συνέδεσε την υστεροφημία Καραμανλή με… Κάιρο!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 13:52

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Ο Λιάπης συνέδεσε την υστεροφημία Καραμανλή με… Κάιρο!

  Η πράξη του Μιχάλη Λιάπη με τις ψεύτικες πινακίδες και τα μαϊμού έγγραφα δεν είναι τίποτε άλλο παρά: α) μία απλή και γρήγορη πράξη (όσο διαρκεί ένας τροχαίος έλεγχος). Πράξη επαλήθευσης της μεγάλης ακολουθίας πράξεων και συναρτήσεων των πολιτικών της μεταπολίτευσης. Πολιτικοί οι οποίοι κορόιδευαν τους πολίτες για ίδιον όφελος και που στο τέλος παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές της και... έφυγαν ταξίδι.

Και β): είναι μία πράξη που πλήττει σοβαρά μέρος της υστεροφημία του Κωνσταντίνου Καραμανλή του «Εθνάρχη». Και αυτό διότι ο Μιχάλης Λιάπης, δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πρώην υπουργός μεταφορών προερχόμενος από κάποια ελληνική επαρχία, αλλά ο αγαπημένος ανιψιός του Καραμανλή, ο γιος της αδελφής του.

Είναι ο ανιψιός που είχε... τη χάρη και που αν είχε και το όνομα πιθανών να μην έμενε τόσα χρόνια μόνο υπουργός, αλλά να γίνονταν αυτός πρωθυπουργός και όχι ένας άλλος ανιψιός που τον έβλεπε ο θείος στη χάση και στη φέξη.

Ο Λιάπης ήταν συνεχώς μαζί του, τον συνόδευε ακόμα και στις διακοπές του και κατά δήλωσή του κρατούσε όλες τις αποδείξεις των ξενοδοχείων που έμεναν.

Πιθανώς να θυμάστε την περίπτωση και το θόρυβο που έγινε γύρω από κάποιες διακοπές τους στο Ξενοδοχείο «Πόρτο Καράς» στην Χαλκιδική, που έλεγε ο Λιάπης ότι πλήρωσαν και ότι έχει και τις αποδείξεις.

Ο Λιάπης λοιπόν μάζευε από τότε αποδείξεις πολύ πριν σκεφτούν τον ανάλογο νόμο για τους φορολογούμενους.

Τώρα γιατί ζήτησε αναβολή ένα μήνα από το δικαστήριο για να ψάξει να βρει ένα απλό ασφαλιστήριο αυτοκινήτου είναι μία άλλη κουβέντα ή μάλλον είναι η ίδια κουβέντα αυτή με τις κίβδηλες πινακίδες και τα κάλπικα έγγραφα με τα οποία γελοιοποίησε τα πάντα και σύνδεσε τους πολίτες αλλά και τη σχέση με τον θείο του και κατ' επέκταση και την υστεροφημία Καραμανλή με... Κάιρο!

Ή για το ακριβέστερο με... Κουάλα Λουμπούρ !

Ευάγγελος Ευαγγελάτος
Παιδίατρος

http://eevangelatos.blogspot.gr/