5 απλές συνήθειες για να καις θερμίδες όλη μέρα. Κι όμως γίνεται

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 11:07

5 απλές συνήθειες για να καις θερμίδες όλη μέρα. Κι όμως γίνεται

Δες τι πρέπεις να κάνεις για να κερδίζεις συνέχεια τη μάχη με τις θερμίδες.

 

Θες να χάνεις θερμίδες όλη μέρα; Ακολούθησε τις πέντε παρακάτω συμβουλές και φτιάξε το σώμα των ονείρων σου. -ναι, δεν σου κάνουμε πλάκα, γίνεται.  

Άσκηση
Αυτή η πρωινή συνήθεια -για τις περισσότερες δηλαδή- βοηθά καταλυιτκά στην αύξηση του μεταβολισμού. Σύμφωνα με μελέτες όσοι γυμνάζονται νωρίς καίνει περισσότερες θερμίδες από άλλους που επιλέγουν να... χύσουν ιδρώτα το μεσημέρι, το απόγευμα ή το βράδυ. 

Μυική ενδυνάμωση
Ωραία η αεροβική, αλλά δεν αρκεί. Για καλύτερα αποτελέσματα πρόσθεσε προπόνηση ενδυνάμωσης στο πρόγραμμά σου. Έτσι θα χτίσεις περισσότερους μύες -ναι, τους θες γιατί αυτοί καταναλώνουν πολλές θερμίδες. 

Πρόσθεσε ένταση
Αν πάλι δεν έχεις πολύ χρόνο για πρωινή γυμναστική, μην αγχώνεσαι κθόλου. Μπορείς με μια απλή υπερέντονη άσκηση που θα διαρκεί μόλις 3 λεπτά να καις θερμίδες όλη μέρα -μέχρι και 200... Μα, δεν είναι τέλειο; 

Μην καθυστερείς το πρωινό
Ναι, συνήθως ξυπνάς αργά και βιάζεσαι να φύγει0ς για τη δουλειά. Γι' αυτό και παραλείπεις το πρωινό σου. Λάθος, μεγάλο λάθος, γιατί βοήθάει καταλυτικά το μεταβολισμό σου. 

Το νου σου στα σνακ
Διατηρούν το βάρος σου στα φυσιολογικά επίπεδα και σε αποτρέπουν από το να πέσεις εξαιτίας της μεγάλης πείνας με τα μούτρα στο μεσημεριανό ή το βραδινό σου.




00 inkefalonia general ad 300X250