«Κόβεται» το Ράδιο Αρβύλα; Τι είπε ο Κανάκης στην τελευταία εκπομπή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 12:57

«Κόβεται» το Ράδιο Αρβύλα; Τι είπε ο Κανάκης στην τελευταία εκπομπή

Με μία αναπάντεχη ανακοίνωση που προαναγγέλθηκε από τον Αντώνη Κανάκη περίπου ένα 20άλεπτο πριν κλείσει η χθεσινή εκπομπή και που τελικά έγινε στους τίτλους τέλους, τα μέλη της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα μας ενημέρωσαν ότι δε θα συνεχίσουν την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης πήρε το λόγο και είπε:

«Είναι η τελευταία εκπομπή του 2016 για το Ράδιο Αρβύλα. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο από την αρχή αυτής της σεζόν, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη».

«Είχαμε πάρει την απόφαση ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως. Δεν θα είναι πιο συχνή, το αντίθετο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του Αντ1. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι όλη αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουν λίγο την συχνότητα. Μπορεί να φαίνεται τρελή απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις, με αυτή την αποδοχή, όμως πιστεύουμε ότι η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα».

Ενόσω οι υπόλοιποι της παρέας έκαναν χιούμορ με όσα λέγονταν, ο Αντώνης Κανάκης συμπλήρωσε:

«Όταν θα επιστρέψουμε λοιπόν τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μία φορά τον μήνα, ή δύο φορές τον μήνα, ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει 100%. Ίσως δημιουργήσουμε και κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί…», και συνέχισε:

«Νιώθουμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή με τον πήχη ψηλά και επειδή είναι πολύ δύσκολο, έχουμε πάρει αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα».

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα είχε ξεκινήσει να προβάλλεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη, στην πορεία περιορίστηκε σε μία δευτεριάτικη προβολή και τώρα υπέστη - από επιλογή των μελών της πάντα- μία ακόμη μείωση σε μία ή δύο φορές τον μήνα.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση: