Ζώδια: Που προτιμά να κάνει sex το καθένα;

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 21:26

Ζώδια: Που προτιμά να κάνει sex το καθένα;

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποιο είναι το αγαπημένο σημείο του κάθε ζωδίου για να κάνει sex.

 

Γιατί βάσει των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του κάθε ζωδίου έχουν κι αυτά τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους και σε αυτόν τον τομέα.

Κριός
«Σκληρός» και παθιάρης εραστής, ο Κριός λατρεύει το sex στο αυτοκίνητο! Η kinky διάθεσή του εκτονώνεται στο maximum ενώ σε τόσο στενό χώρο μπορεί να βγάλει τα «βίαια» γούστα του χωρίς να ξεσηκώνει όλη την πολυκατοικία. Τώρα αν το αμάξι είναι μικρό, ανοίξτε καμία πόρτα για να χωράτε και βάλτε τον στο «mute».

Ταύρος
Το ταυράκι σας φτιάχνεται με την ιδέα του sex στην κουζίνα οπότε φορέστε ποδιά, κρύψτε τα αιχμηρά αντικείμενα και καλού – κακού ετοιμάστε και κανένα μπριζολάκι για after…

Δίδυμος
Ο περιπετειώδης Δίδυμος λατρεύει sex on the beach! Όχι δεν πρόκειται να σας εκθέσει, ξέρει πολύ καλά να προσέχει τα νώτα του…

Καρκίνος
Δύσκολα το καρκινάκι σας θα αφήσει την άνεση της κρεβατοκάμαρας του και θα αρχίσει να τρέχει εκτός έδρας για…. extreme sports. Έτσι, μην περιμένετε εκπλήξεις, εκτός αν τις επιδιώξετε εσείς, αλλά και πάλι με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Λέων
Μαθημένος να… κάθεται στον θρόνο του, το λιοντάρι «πεθαίνει» να κάνει sex στον καναπέ ή πιο ιδανικά σε καρέκλα και πάντα με τη γυναίκα από πάνω ώστε να θαυμάζει το γυμνό της σώμα! Ζει το παραμύθι του ότι είναι βασιλιάς.

Παρθένος
Λατρεύει τις καθαρές δουλειές οπότε δεν μπορεί παρά να εξιτάρεται στην ιδέα ότι κάνει sex στο μπάνιο.

Ζυγός
Γυρνώντας από τη βόλτα σας, αν ο Ζυγός σας προτείνει μια βόλτα στο πάρκο, δεν θα είναι μόνο για να ρομαντζάρετε. Κάτι ο κίνδυνος ότι θα σας πιάσουν στα πράσα, κάτι η επιθυμία του για νέες περιπέτειες, κάτι η αέρινη φύση του, αφού σας γεμίσει το μυαλό με υπονοούμενα, ο καλός σας θα αναλάβει δράση και… αν μπορείτε αντισταθείτε του!

Σκορπιός
Θα σας αρπάξει από τα μαλλιά και θα σας ρίξει στο πάτωμα χωρίς να ρωτήσει αν έχετε σφουγγαρίσει (δεν είναι Παρθένος) αφού η σχέση του σκορπιού με το πάτωμα είναι… εμμονική!

Τοξότης
Το τοξοτάκι είναι ικανό να κάνει sex πάνω σε ένα δέντρο ή μέσα στη σπηλιά της αρκούδας όταν εκείνη λείπει για τροφή. Το καλό; Μπορεί να κάνει sex όπου τον οδηγήσει η φαντασία του! Το κακό; Ακριβώς αυτό…

Αιγόκερως
Το Αιγοκεράκι δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί το άδειο γραφείο του και να ζήσετε την ultimate φαντασίωση του: Να γίνει το αφεντικό σας και μάλιστα… real time, real place!

Υδροχόος
Με τον Υδροχόο το πιο πιθανό είναι να μη προλάβετε να φτάσετε μέχρι το σπίτι οπότε να είστε έτοιμη για πονηρές σκέψεις -και πράξεις- στο δρόμο, κάπου απόμερα, σε κάποιο στενό ή ανάμεσα στις πολυκατοικίες!

Ιχθύες
Θέλετε επειδή είναι λίγο στον κόσμο του, θέλετε επειδή του αρέσει που είναι στον κόσμο του, λάτρης της φύσης το ψαράκι δεν πρόκειται να πει «όχι» σε καυτές, καλοκαιρινές περιπέτειες μέσα στην σκηνή.

Πηγή: astrology.gr




00 inkefalonia general ad 300X250