Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 κιλά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 10:04

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 κιλά

Ηθοποιός με ταλέντο και πηγαίο χιούμορ. Η Τζένη Διαγούπη τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε αγαπημένα, πετυχημένα σίριαλ, μεγάλες παραστάσεις και στις καρδιές του κόσμου. Τον τελευταίο καιρό κάνει, με επιτυχία, προσπάθεια να διορθώσει τη διατροφή της και να χάσει μερικά κιλά. Μιλά για αυτό και καθηλώνει και πάλι και με την ειλικρίνιά της αλλά και με το χιούμορ της.

Η ηθοποιός έχει χάσει ήδη 32 κιλά και έχει καταφέρει να κατεβάσει τη ζυγαριά από τα 116 κιλά στα 84 κιλά.  Μιλώντας στο περιοδικό «You» αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο θέλησε να αδυνατίσει. 

Η Τζένη Διαγούπη το 2010

Η Τζένη Διαγούπη σήμερα

Όπως  τόνισε «δεν έχασα κιλά για το σεξ και τον γκόμενο!».«Δεν θα το έκανα για κανέναν άντρα!» πρόσθεσε και συνέχισε: «Το έκανα γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να ντυθώ».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που δέχτηκε σε μεγαλύτερη ηλικία και όχι στο σχολείο: «Δεν άκουσα ποτέ το "χοντρούλα" στο σχολείο, ούτε έζησα το να μην με κάνουν παρέα τα παιδιά γιατί ήμουν παχουλή. Πιο μεγάλη, όμως, στον δρόμο άκουγα "περνάει η χοντρή"».

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια και στην ερώτηση αν έχει ακούσει από άντρα να λέει "μου την πέφτει η χοντρή":  «Ναι. Κάποιοι άνθρωποι είναι μικροπρεπείς» είπε. 

Η Τζένη Διαγούπη τον Απρίλιο

Η Τζένη Διαγούπη σήμερα