Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του με όλη την εθνική στο πλάι του! (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 08:10

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του με όλη την εθνική στο πλάι του! (εικόνες)

Έναν  γάμο όπως τον ονειρευόντουσαν έκαναν χθες το βράδυ  στο εκκλησάκι Κωνσταντίνου και Ελένης  στο Σούνιο ο παίκτης της Εθνικής Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του, Ξανθή Σταμουλάκη.

Ο γάμος ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ενώ από νωρίς είχαν φθάσει στο Cape Sounio, οι συγγενείς αλλά και σχεδόν όλοι οι παίκετες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού όλοι μαζί έζησαν μεγάλες στιγμές στο μουντιάλ και ήθελαν να χαρούν με τη χαρά του συναγωνιστή τους στα γήπεδα της Βραζιλίας.


Το ζευγάρι που έχει μια κορούλα 4 μηνών πάντρεψε ο ποδοσφαιριστής Αβραάμ Παπαδόπουλος με την σύντροφό του Ιωάννα Δέδε.Ο Σωκράτης και η Ξανθή δεν είναι συνηθισμένοι στα φλας της δημοσιότητας και προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο γάμο τους. 

Ο φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο Cape Sounio και διακριτικά απαθάνισε στιγμές από το χαρμόσυνο γεγονός αλλά και τους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς διακρίναμε και τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη ο οποίος συνοδευόταν από την αγαπημένη του Χριστίνα Μουστάκα.Δες φωτογραφίες


Δεξιά οι νεόνυμφοι και αριστερά οι κουμπάροι του Αβράμ Παπαδόπουλος και Ιωάννα Δέδε
Χρήστος Χολίδης, Χριστίνα Μουστάκα


Γιώργος Καραγκούνης

Πηγή: Tlife.gr