Το Επιμελητήριο ενημερώνει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 13:47

Το Επιμελητήριο ενημερώνει

Από τις 9-10 Απριλίου θα διοργανωθεί στη Κεφαλονιά  το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τις επιχειρήσεις ή φορείς ιδιωτικού δικαίου που υποχρεούνται στην εκπαίδευση των ίδιων των ιδιοκτητών/υπεύθυνων ή διοικητικού προσωπικού ή και προσωπικού εργασίας, βάση της Νομοθεσίας και των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ. Αφορά όλες τις επιχειρήσεις και φορείς ανεξαρτήτως μεγέθους που εμπλέκονται με οποιαδήποτε μορφή με τρόφιμα είτε στον τομέα της Παραγωγής ή Μεταποίησης ή Διακίνησης ή Διάθεσης/Πώλησης κτλ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 16:30-21:30 μμ.

Μια επιχείρηση ή Φορέας, υποχρεούται να φροντίσει να συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων, ακόμη και αν έχει ως μοναδικό απασχολούμενο τον ιδιοκτήτη. Η Βασική αυτή υποχρέωση ελέγχεται κατά τις επιθεωρήσεις των ελεγκτικών φορέων, καθώς και με την εφαρμογή του «Διατροφικού Τειρεσία».
Το κόστος του Προγράμματος μπορεί να είναι επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με τηλεφωνική συμμετοχή .Οι εκδηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την Τρίτη 20 Μαρτίου.

Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30, στα τηλ.: 801 11 37 100, 2810313773 και στο email: //gr.mc1324.mail.yahoo.com/mc/compose?to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Υπεύθυνη Προγράμματος: κα Μπιστιτζιάνου Λίτσα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου                                

Μιχαλάτος Θεόφιλος

 




00 inkefalonia general ad 300X250