O Σταύρος Τραυλός στον Inkefalonia 89,2

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 12:43

O Σταύρος Τραυλός στον Inkefalonia 89,2

Για την επικείμενη βράβευση της Peterson’s Group στην Γενεύη, τις καινοτόμες υπηρεσίες της και άλλα ζητήματα…

Ο Σταύρος Τραυλός ιδρυτής και μάνατζερ της Peterson's Group μίλησε στον Inkefalonia 89,2 και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για τα σημαντικά επιτεύγματα της εταιρίας του και την επικείμενη βράβευσή της στην Γενεύη, όσο και σε θέματα που αφορούν τους πολίτες μέσω των πρωτοποριακών και καινοτόμων υπηρεσιών που παρουσιάζει στον τομέα των ακινήτων. 

Ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε στο χρυσό βραβείο CQE 2018 (Century Quality Era Award) που θα παραλάβει η εταιρία του στην Γενεύη της Ελβετίας τον ερχόμενο Απρίλιο, καθώς επίσης και σε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που παρέχει στον πελάτη (από την εύρεση του ακινήτου, την χρηματοδότησή του, την μελέτη, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, ακόμα και την πώλησή του) που την έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων, αλλά και των διακρίσεων.

Επίσης αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας, όπως ο δευτεροβάθμιος αντισεισμικός έλεγχος στα σχολεία της Κεφαλονιάς, που εδώ και χρόνια ζητάει να διεξαχθεί, αλλά όπως τόνισε «έχει αυτή την στιγμή κολλήσει».

Μίλησε επίσης, για την ομάδα της καρδιάς του τον ΑΟ Πρόννοι και τις εφετινές του επιτυχίες, για τις επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής και όπως τόνισε «τα αυτογκόλ που έχει βάλει», καθώς επίσης και για το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται και τις εκλογές που όπως εκτίμησε οδεύουμε το 2018.

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξή του

https://www.youtube.com/watch?v=DNuagHOl40Y

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και σε επανάληψη 7-8 το πρωί.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250