Η Kefalonian Lines διευκρινίζει γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη τα δρομολόγια του Ζάκυνθος Ι

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 01:18

Η Kefalonian Lines διευκρινίζει γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη τα δρομολόγια του Ζάκυνθος Ι

Ανακοίνωση εξέδωσε η Kefalonian Lines με αφορμή τη μη εκτέλεση των δρομολογίων του Ζάκυνθος Ι, την Πέμπτη. Η εταιρεία βάλει εναντίον άλλης τοπικής ιστοσελίδες για δημοσίευμά της.

 

Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 30/11/2017 σφοδρότατοι άνεμοι έπνεαν στο λιμάνι της Κυλλήνης με αποτέλεσμα η αναχώρηση του πλοίου Ζάκυνθος Ι για το δρομολόγιο των 10:15 να μην πραγματοποιηθεί και το πλοίο να συνεχίσει τα δρομολόγιά του με την επόμενη προγραμματισμένη του αναχώρηση.

Η απόφαση για τη μη εκτέλεση του δρομολογίου αυτού έγινε κατόπιν εντολής της εταιρείας για λόγους ασφάλειας και όχι με μόνη απόφαση του πλοιάρχου.
Τα γνωστά πλέον χαλκεία των ειδήσεων και τα παρα-site της Κεφαλονιάς μεγαλοποίησαν το θέμα και έγραψαν ότι οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν από άλλη εταιρεία τη στιγμή που η Kefalonian Lines εκτέλεσε σήμερα 9 από τα 10 προγραμματισμένα της δρομολόγια καλύπτοντας παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες τα λιμάνια της Πάτρας, Σάμης, Ιθάκης, Πόρου, Κυλλήνης και Ζακύνθου.
Η αμετροέπεια κάποιων μέσων ενημέρωσης στο νησί μας, τα οποία λειτουργούν ως φερέφωνα και γραφεία τύπου άλλων εταιρειών, αποκαλύπτει πλέον το ρόλο αυτών στην τοπική μας κοινωνία και το επιβατικό κοινό των νησιών μας.
Ετούτο διότι, εχθές από τις 15:00 το μεσημέρι το πλοίο Mare di Levante ήταν ακινητοποιημένο λόγω βλάβης και οι επιβάτες του ταξίδεψαν με την Kefalonian Lines. Τα συγκεκριμένα site για το γεγονός αυτό τήρησαν σιγή ιχθύος αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ρόλο τους και την αποστολή τους.
Η Kefalonian Lines ούτε πτοείται, ούτε άγεται, ούτε φέρεται από μη έγκυρα και εγκάθετα δημοσιεύματα.
Η εταιρεία μας θα συνεχίσει να υπηρετεί τα νησιά μας με υπευθυνότητα και ασφάλεια όπως έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια.




00 inkefalonia general ad 300X250