O Γερ. Τιμοθεάτος στον Inkefalonia 89,2: Η μεγάλη ζήτηση από την Βρετανία, η έλευση της British Airways το 2018 και τα παράπονα για την απροετοίμαστη τους πρώτους μήνες της σεζόν Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 14:35

O Γερ. Τιμοθεάτος στον Inkefalonia 89,2: Η μεγάλη ζήτηση από την Βρετανία, η έλευση της British Airways το 2018 και τα παράπονα για την απροετοίμαστη τους πρώτους μήνες της σεζόν Κεφαλονιά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος έκανε έναν απολογισμό στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, αναφορικά με την συμμετοχή στην σημαντική τουριστική έκθεση World Travel Market, που διεξήχθη στο Λονδίνο τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κ. Τιμοθεάτος υποστήριξε πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την βρετανική αγορά τόσο για την Κεφαλονιά όσο και για την Ιθάκη για το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που δίνει την αίσθηση ότι και η επόμενη σεζόν θα είναι καλή για την Κεφαλονιά. 

«Αυξημένες οι αφίξεις το 2017»

Όπως τόνισε ο κ. Τιμοθεάτος θα είναι και αρκετά αυξημένες οι αφίξεις από την Αγγλία στην Κεφαλονιά το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς θα προστεθούν στο πρόγραμμα και άλλα αεροδρόμια της χώρας.

Μπαίνει στην... εξίσωση και British Airways!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων τόνισε πως και η φημισμένη αεροπορική εταιρία “British Airways” σκέφτεται να μπει και να βάλει στο πρόγραμμά της  την Κεφαλονιά το 2018, γεγονός που όχι μόνο θα αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών, αλλά θα αναβαθμίσει και την ποιότητα των τουριστών που θα επισκέπτονται το νησί μας.

Το πρόβλημα της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν

Ο κ. Τιμοθεάτος, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν στην Κεφαλονιά, που αποτέλεσε ένα από τα θέματα προς διεκπεραίωση στην W.T.M 2016, τονίζοντας πως έγιναν παράπονα από τους τουρίστες που επισκέφτηκαν τους πρώτους μήνες της σεζόν την Κεφαλονιά, ότι δεν ήταν όσο οργανωμένη όσο θα έπρεπε να είναι, τόσο στο θέμα των παραλιών, όσο και στο θέμα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς αρκετές επιχειρήσεις ήταν κλειστές.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό με τις δηλώσεις του κ. Τιμοθεάτου 

https://www.youtube.com/watch?v=XF96tLRwg7Q




00 inkefalonia general ad 300X250