Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Κοινοτικό Γραφείο των Πουλάτων

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 08:05

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Κοινοτικό Γραφείο των Πουλάτων


Ολοκληρώθηκαν και μάλιστα εντός του χρονοδιαγράμματος που όριζε η σύμβαση μεταξύ Δήμου Κεφαλλονιάς και αναδόχου, οι εργασίες στο πρώην Κοινοτικό Γραφείο του χωριού μας.

Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε μέρος της λιθοδομής που λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφαλή διέλευση των διερχόμενων, ενώ έγιναν και εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος έναντι του Κοινοτικού Γραφείου που είχε υποστεί σοβαρή καθίζηση και που επίσης αποτελούσε εστία κινδύνου, ενώ δημιουργούσε ταυτόχρονα εμπόδια στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των έργων τόσο στη λιθοδομή όσο και στο οδόστρωμα, αφαιρέθηκαν τα προστατευτικά πλέγματα καθώς επίσης οι πινακίδες και τα στηθαία ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί για την προστασία πεζών και οχημάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο που κόστισε συνολικά 3.600€ και έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, είχε εγκριθεί με την 121/26-04-2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και είχε επικυρωθεί με την 8565/898/05-05-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

unnamed

Πηγή:poulatakefalonias.gr




00 inkefalonia general ad 300X250