Τα νέα της AMICRO (Κατάστημα U) στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 09:31

Τα νέα της AMICRO (Κατάστημα U) στο Αργοστόλι

Καλώς ήρθατε στο newsletter της Amicro Πληροφορική - Κατάστημα U Αργοστολίου

 


Μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα της εταιρίας και να δείτε πρώτοι προσφορές και νέες αφίξεις προιόντων πληροφορικής στο κατάστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στο Internet στην διεύθυνση
www.amicro.gr
Επίσης θα μας βρείτε στο Λιθόστρωτο 47 στο Αργοστόλι.

Το email αυτό περιέχει γραφικά. Αν δεν τα βλέπετε, δείτε τα στον φυλλομετρητή σας.

Ότι ψάχνεις για τεχνολογία

Computers
Internet
Περιφερειακά Η/Υ
Αναλώσιμα
Service
Μηχανογράφηση ΕπιχειρήσεωνΔιάφορα Νέα

SingularLogic στην αιχμή της τεχνολογίας

Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού καιΟλοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Video - Παρουσίαση SingularLogic

Οι δραστηριότητες της, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και διάθεση καινοτόμων προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού, τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, καθώς και τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής.

Amicro  »·Á¿Æ¿Á¹ºή
- SingularLogic Registered PartnerΜε επιτυχία, η SingularLogic υποστήριξε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, αυτή τη φορά του Δημοψηφίσματος της 6 Iουλίου 2015.

Kefalonian Camp Αθλητισμός και Ψυχαγωγία

Kefalonian
Camp ‘¸»·Ä¹Ã¼ό º±¹
¨ÅDZ³É³ί±

Kefalonian Camp ‘¸»·Ä¹Ã¼ό º±¹
¨ÅDZ³É³ί± - PosterΓια 8η συνεχή χρονιά το Αθλητικό Camp προσφέρει σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς, πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών. Τα παιδιά που συμμετέχουν, έχουν την ευκαιρία να νιώσουν την χαρά του αθλητισμού και της διασκέδασης επισκέπτοντας όλους τους αθλητικούς χώρους του νησιού, σε βουνό και θάλασσα.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκτός των άλλων: αερομοντελισμό, κωπηλασία, ιππασία, κολύμβηση, μπάσκετ, ρυθμική, τένις, παιχνίδια υπαίθρου, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, βόλει, τοξοβολία, κανόε καγιάκ.

Η Amicro είναι περήφανος χορηγός αυτής της σημαντικής προσπάθειας και αυτό το έτος.


Kefalonia camp αθλητισμός και ψυχαγωγία! Εδώ χτίζονται οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις που διαρκούν για πάντα!

Πληροφορίες- Αιτήσεις Συμμετοχής: +30 694 744 7684 
Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Λεωνίδας Παπαδάτος – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
FaceBook: www.facebook.com/kefaloniancamp

i-bank Simple Pay - Πλήρωσε τώρα τους λογαριασμούς σου στην Amicro

i-bank Simple Pay -
 »ήÁÉõ ÄώÁ± Ä¿ÅÂ
»¿³±Á¹±Ã¼¿ύ ÿŠÃÄ·½
Amicro

i-bank - Simple PayΞεκίνησε η συνεργασία της Amicro Πληροφορικής με το σύστημα i-bank Simple Pay με την συνεργασία της RBSκαι της Εθνικής Τράπεζας. Μπορείτε τώρα, να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας με ευκολία και χωρίς ουρές στο κατάστημα μας (Λιθόστρωτο 47).

Επίσης το σύστημα POS για τις online πληρωμές μπορεί να διατεθεί και σε άλλους ενδιαφερόμενους πελάτες (ιδανικό για απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε τραπεζικό ή ταχυδρομικό κατάστημα, mini-market, κ.αλ.). Αν επιθυμείτε να προσφέρετε την υπηρεσία εξόφλησης λογαριασμών για τους δικούς σας πελάτες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας)
Οι λογαριασμοί που μπορούν να εξοφληθούν περιλαμβάνουν εκτώς των άλλων:

  • Ηλεκτρισμός / Ενέργεια
  • Ύδρευση
  • Τηλεφωνία / Internet
  • Ασφαλιστικές Εταιρίες
  • Ασφαλιστικά Ταμεία
  • Οφειλές Δημοσίου

i-bank - Simple Pay -  »ήÁÉõ Ä¿ÅÂ
»¿³±Á¹±Ã¼¿ύ ÃÄ¿
º±ÄάÃÄ·¼± Ä·Â Amicro
(›¹¸όÃÄÁÉÄ¿ 47)

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή επίσκεφθείτε μας με τους ανεξόφλητους λογαριασμούς σας, στο κατάστημα για περισσότερες διευκρινήσεις, ή στο τηλέφωνο 26710 25405.


Εγκαταστάσεις
Ολοκλήρωση μηχανοργάνωσης λογιστικού γραφείου Λυμπερόπουλου Θεόδωρου

Ÿ»¿º»ήÁÉ÷
¼·Ç±½¿Á³ά½É÷Â
»¿³¹ÃĹº¿ύ ³Á±Æµί¿Å
›Å¼ÀµÁόÀ¿Å»¿Å
˜µό´ÉÁ¿Å

Μία νέα εγκατάσταση SingularLogic Accountant ολοκληρώθηκε στο λογιστικό γραφείο του κυρίου Λυμπερόπουλου Θεόδωρου στο Ληξούρι. Η εγκατάσταση έρχεται να προστεθεί στις ήδη πολλές υπάρχουσες που έχει υλοποίησει η εταιρεία μας με επιτυχία στο νησί της Κεφαλονιάς. Η Amicro με την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα, προσφέρει υψηλό επίπεδο υποστήριξης και είναι πάντα παρόν στις ανάγκες των φοροτεχνικών γραφείων όσον αφορά το Accountant αλλά και των λοιπών αναγκών μηχανοργάνωσης.

SingularLogic AccountantΗ εφαρμογή SingularLogic Accountant αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που ενσωματώνει με τρόπο ενιαίο τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου και περιλαμβάνει εκτός των άλλων:

  • Παρακολούθηση Λογιστικού Γραφείου
  • Διαχείριση Εσόδων Εξόδων
  • Γενική Λογιστική
  • Αναλυτική Λογιστική
  • Ισολογισμός
  • Διαχείριση παγίων
  • Δήλωση ΦΠΑ
  • Δήλωση Εισοδήματος
  • Μισθοδοσία
  • Report Generator

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο του κυρίου Λυμπερόπουλου στα στοιχεία:

Στ. Τυπάλδου 27, Ληξούρι (28200)
Τηλ.: +30 26710 92056
Κιν.: +30 693 831 5320

Ολοκλήρωση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην ταβέρνα "Αριστοφάνης"

Ÿ»¿º»ήÁÉ÷ ±ÃύÁ¼±Ä·Â
À±Á±³³µ»¹¿»·Èί±Â ÃÄ·½
ı²έÁ½±

SingularLogic Galaxy Restaurant POSΟλοκληρώθηκε άλλη μία επιτυχημένη εγκατάστασηSingularLogic Galaxy Restaurant στην ταβέρνα "Αριστοφάνης" στην αρχή γέφυρας Δεβοσέτου. Η εγκατάσταση βασίστηκε σε αξιόπιστο και ισχυρότατο POS με δίσκο SSD, για άμεση απόκριση και απρόσκοπτη λειτουργία. Για την παραγγελιοληψία στα τραπέζια, χρησιμοποιήθηκαν ταμπλέτες Android με χαμηλότατο κόστος και βέλτιστη ευκολία χρήσης. Ακόμη εγκαταστάθηκε ασύρματο δίκτυο με επαγγελματικό Access Point για την καλύτερη δυνατή λήψη σε όλο το χώρο του καταστήματος.

Όπως και σε παρόμοιες εγκαταστάσεις το SingularLogic Galaxy Restaurantδιευκολύνει σε μέγιστο βαθμό της διαχείρισης παραγγελιών και της εκτέλεσής τους στον μικρότερο δυνατό χρόνο, αφήνοντας τους πελάτες με την καλύτερη εντύπωση για την επιχείρηση εστίασης.

Το τεχνικό προσωπικό της Amicro έδωσε τον καλύτερο εαυτό και ήταν παρόν κατά την διάρκεια αλλά και μετά την εγκατάσταση του συστήματος παρέχοντας άμεση και σωστή υποστήριξη.

‘Á¹ÃÄ¿Æά½·Â
•ÃűÄόÁ¹¿

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τον "Αριστοφάνη" (στην γέφυρα Αργοστολίου):

Διεύθυνση: Αντώνη Τρίτση 2, Αργοστόλι, Κεφαλονιά
Τηλ./fax: +30 26710 28012
Κιν.: +30 698 6680 896
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.aristofanis-kefalonia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Ολοκλήρωση μηχανοργάνωσης του νέου Express Market στην παραλιακή Αργοστολίου

Ÿ»¿º»ήÁÉ÷
¼·Ç±½¿Á³ά½É÷ ĿÅ
½έ¿Å Express Market ÃÄ·½ À±Á±»¹±ºή
‘Á³¿ÃÄ¿»ί¿Å

Ολοκληρώθηκε η μηχανοργάνωση του νέου Express Market στην παραλιακή του Αργοστολίου (έναντι του σημείου που αναχωρεί το ferry για Ληξούρι). Η μηχανοργάνωση έχει στηριχθεί στο λογισμικό SingularLogic OTR, ένα από τα δημοφιλέστερα στον τομέα της εντατικής λιανικής. Το OTR φιλοξενείται σε δύο σημεία πώλησης POS από ισχυρά επώνυμα μηχανήματα με κορυφαίους επεξεργαστές και δίσκους SSD. Η διαχείριση αποθήκης και λοιπών οικονομικών κινήσεων βασίζεται στο SingularLogic Control που αναλαμβάνει το ρόλο τουbackoffice και δίνει πλήρη εικόνα σε πραγματικό χρόνο για το σύνολο της επιχείρησης τροφοδοτούμενο συνέχεια με δεδομένα από τους σταθμούς POS.

Για την υποστήριξη της μηχανοργάνωσης έχει υλοποιηθεί επίσης αυτόματη διαδικασία import των παραστατικών από την προμηθεύτρια εταιρεία (Μασούτης) και γέφυρα για την μετάδοση των οικονομικών στοιχείων στο λογιστικό γραφείο που υποστηρίζει την επιχείρηση.

Express Market - ÇάÁÄ·Â

Express Market (ό,τι θέλεις δίπλα σου!)

Ιωάννου Μεταξά 54, Αργοστόλι
Τηλ.: +30 26710 23675, Κιν.: +30 697 4723 891
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ολοκλήρωση εγκατάστασης εξοπλισμού για νέο κατάστημα Pink Woman στο Λιθόστρωτο

Pink Woman ÃÄ¿ ›¹¸όÃÄÁÉÄ¿

Pink Woman
ÃÄ¿ ›¹¸όÃÄÁÉÄ¿

Η Amicro ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του εξοπλισμού στο νέο κατάστημα Pink Womanστο Λιθόστρωτο, σύμφωνα με τις οδηγίες και την συνεργασία του franchise.
Ακόμη εγκαταστάθηκε δικτύωση (και hardware του franchise) για την υποστήριξη των εργασιών τιμολόγησης καθώς και ασύρματου δικτύου Wi-Fi.

Το κατάστημα μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση:
Λιθόστρωτο 23 & Χοιδά, Αργοστόλι
Τηλ.: 26710 28512

Ευχόμαστε στον ιδιοκτήτη, καλές δουλειές.

Φώτο: www.kefalonitis.com

 

Λίγα λόγια για την PinkWoman

Pink Woman
ÃÄ¿ ›¹¸όÃÄÁÉÄ¿

Η εταιρεία ενδυμάτων Pink Womanιδρύθηκε το 2004 στη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι σήμερα συνεχίζει την ανοδική πορεία της στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το δίκτυο της Pink Woman αποτελείτε από 65 καταστήματα στην Ελλάδα, 6 στην Κύπρο, 2 στο Dubai, 1 στη Συρία, 1 στην Ιορδανία και 2 στην Αλβανία.

Η ελληνική εταιρεία ενδυμάτων, στηρίζει ιδιαίτερα την τοπική αγορά μέσα από την κεντρική μονάδα παραγωγής στην Καβάλα, έκτασης 4.000 μ², όπου και πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής. Η Pink Womanξεχωρίζει για τη πολιτική κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει από την ίδρυση της και συνεχίζει στηρίζοντας φιλανθρωπικές ενέργειες . Το 2010 βραβεύτηκε ως η ελληνική εταιρεία με τους πιο ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες: pinkwoman-fashion.com

Ολοκλήρωση εγκατάστασης τηλεφωνικού κέντρου και Wi-Fi στο Lassi Hotel

Ÿ»¿º»ήÁÉ÷
µ³º±ÄάÃı÷Â
Ä·»µÆɽ¹º¿ύ ºέ½ÄÁ¿Å º±¹
Wi-Fi ÃÄ¿ Lassi Hotel

Lassi Hotel

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση νέου τηλεφωνικού κέντρου Alcatel-Lucent στο ξενοδοχείο Lassi Hotel στην ομώνυμη περιοχή. Οι βασικοί χώροι επικοινωνίας (reception, bar) εξοπλίστηκαν μεκονσόλες που μπορούν να μεταφέρουν γραμμές σε οποιαδήποτε δωμάτιο ή άλλο χώρο του ξενοδοχείου.

Ακόμη είναι εφικτή η αυτόματη χρέωση δωματίων για εξωτερικές κλήσεις, αυτοματοποίηση ορισμού καθαριότητας δωματίου, σύνδεση με ξενοδοχειακό λογισμικό κ.ά.

Στις εργασίες συμπεριλήφθηκε και εγκατάσταση ασύρματης δικτύωσης για κάλυψη όλου του χώρου του ξενοδοχείου με Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα
Ολοκλήρωση ασύρματης παραγγελιοληψίας στο Il Gabbiano στην Λάσση

•³º±ÄάÃı÷
À±Á±³³µ»¹¿»·Èί±Â SingularLogic Galaxy Restaurant
ÃÄ¿ Il Gabbiano

Il GabbianoΟλοκληρώθηκε η εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στο εστιατόριο Il Gabbiano στην Λάσση. Στην εγκατάσταση συμπεριλαμβάνεται ισχυρό POS(σημείο πώλησης με οθόνη αφής) νέας γενιάς με ταχύτατο επεξεργαστή και δίσκο SSD που φιλοξενεί το λογισμικό της SingularLogic με ασφάλεια και αξιοπιστία. Ο επιχειρηματίας έχει από το Galaxy Restaurant και το POSπλήρη εικόνα της διαχείρισης του εστιατορίου και της ροής των παραγγελιών.

Οι παραγγελίες γίνονται από Android tablet και για την ασύρματη δικτύωση χρησιμοποιήθηκε επαγγελματική κεραία για την συνολική κάλυψη του καταστήματος.

Αν θέλετε να το επισκεφθείτε ή να κλείσετε τραπέζι:
Il Gabbiano
Restaurant-Bar
Λάσση - Αργοστόλι
Τηλ.: 26710 25510 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέσιμα προιόντα στο κατάστημα

Tablet Lenovo Tab 2 A7-10 Adam 7 8GB Black

Tablet Lenovo Tab 2 A7-10 Adam 7 8GB Black

79€
Ελαφρύ tablet με τεχνολογία ενίσχυσης ήχου και πολλές δυνατότητες πολυμέσων σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. (303920)

  • Έκδοση Λειτουργικού συστήματος: Android 4.4 KitKat (αναβαθμίσιμο σε 5.0 Lollipop)
  • Μέγεθος οθόνης: 7.0''
  • Ανάλυση οθόνης: 1024x600
  • Μοντέλο Επεξεργαστή: MT 8127
  • Χωρητικότητα: 8 GB
  • Συνδεσιμότητα: WiFi
  • Εγγύηση: 2 έτη
Διαβάστε περισσότερα
 

Notebook HP 250 (i3-4005U/4GB/500GB) με 3 χρόνια εγγύηση

NOTEBOOK HP 250 G2
i3 3110M FREE DOS 1Y

419€
Ολοκληρώστε τη δουλειά σας με την ισχύ που σας προσφέρει το notebook HP 250 i3 και εν κινήσει, αφού διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα για μεγαλύτερη προστασία και τα χαρακτηριστικά για να ολοκληρώνετε με επιτυχία κάθε είδους εργασία (41.0844 - 284759)

Διαβάστε περισσότερα
 

Laptop HP 15-r100nv (N2840/2GB/500GB) K0W31EA

Notebook HP 15-d008sv (i3-3110M/4GB/750GB) F9T70EA

279€
Απολαύστε τις λειτουργίες που χρειάζεστε και την αξιοπιστία που περιμένετε με αυτόν τον οικονομικό και πλήρως εξοπλισμένο φορητό υπολογιστή ΗΡ. Απολαύστε πλούσιες συνομιλίες στο web χωρίς προβλήματα, με την εκπληκτική οθόνη HD και πάρτε τον υπολογιστή μαζί σας άφοβα, χάρη στη λεπτή σχεδίαση και τις λειτουργίες ασφαλείας που προστατεύουν τα δεδομένα σας. (285247)

  • Τύπος Φορητού: Laptop
  • Μοντέλο Επεξεργαστή: Intel® Celeron® N2840
  • Χωρητικότητα Δίσκων: 500 GB
  • Μέγεθος Μνήμης RAM: 2 GB
  • Μέγεθος Οθόνης: 15.6''
  • Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8 With Bing
  • Chipset Κάρτας Γραφικών: Intel HD
  • Εγγύηση: 1 έτος

    Κλικ εδώ για το διαφημιστικό PDF
Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα Δωρεάν Προγράμματα

Dropbox

dropbox_logoΤο καλύτερο πρόγραμμα για να κάνετεbackup στα σημαντικά αρχεία σας αλλά και για να τα συγχρονίσετε σε διαφορετικούς υπολογιστές και συσκευές.

Απλά πετάξτε ή δημιουργήστε τα αρχεία σας στο φακελάκι του DropBox και τελειώσατε. Κάθε υπολογιστής σας που έχει εγκατεστημένο το DropBox θα έχει πάντοτε τις ενημερωμένες εκδόσεις των αρχείων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και app για κινητές συσκευές Android και iOS.

Κατέβασέ το από ΕΔΩ και κέρδισε extra 500Mb.


 

WinRAR x86 (32 bit) v4.01

Το δημοφιλές WinRar για την συμπίεση αρχείων.
 

AMMYY Admin v3.5

Πρόγραμμα για απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση υπολογιστή.


 

TeamViewer v6.0.11052

Το δημοφιλές πρόγραμμα TeamViewer για την απομακρυσμένη διαχείριση υπολογιστών.


 

page-footer_white

Δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον τα ενημερωτικά μας δελτία? Ακύρωση Εγγραφής

Οι τιμές των προιόντων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση βασιζόμενες στις τρέχουσες τιμές τουyou.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Amicro Πληροφορική - U shop Αργοστολίου .::. Τηλ.: +30 26710 25405
Λιθόστρωτο 47 .::. fax. +30 26710 24142 .::. www.amicro.gr

Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων.
Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής.
(Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as Α5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου)




00 inkefalonia general ad 300X250