Ευχαριστήριο μήνυμα του Σωματείου «Υπερίων» για την ακινήτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 08:26

Ευχαριστήριο μήνυμα του Σωματείου «Υπερίων» για την ακινήτου

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «Υπερίων» ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κεφαλονιάς για την παραχώρηση του οικοπέδου και του κτίσματος της δωρεάς «Αθηνάς Αντύπα» στο Σωματείο μας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ληξούρι στις 15/03/2014. Η κίνηση αυτή αποτελεί το καλύτερο μνημόσυνο για τη Δωρήτρια.

Τα άτομα με αναπηρία της Παλικής και οι οικογένειές τους αισθάνθηκαν ανακούφιση ότι διαφαίνεται φως στο τούνελ και άρχισαν να ελπίζουν σε μια περίοδο δύσκολη όχι μόνο λόγω της κρίσης αλλά και των καταστροφικών σεισμών. Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος γιατί το ήδη υπάρχον κτίσμα έχει χαρακτηρισθεί κίτρινο και σαφώς έχει υποστεί πολλές ζημιές. Ξεκινήσαμε προσπάθειες ανεύρεσης λύσης για μια προκάτ, ασφαλή κατασκευή όπου θα στεγαστούμε προσωρινά μιας και τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και η συμβουλευτική γονέων ΑμεΑ έχουν ανασταλεί λόγω μη προσβασιμότητας στα κτίρια που στεγάζονταν.

Την Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014 στις 12.50 το μεσημέρι, απ’ την εκπομπή του Ant1 «Με Αγάπη», της Μαρί Κυριακού έγινε προβολή της Ένωσης και των προβλημάτων που προέκυψαν μετά τους σεισμούς. Μετά την εκπομπή εκδηλώθηκε ενδιαφέρον στήριξης από πολλούς συλλόγους της χώρας μας.

Παρακαλούμε όλους τους ευαίσθητους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν το Σωματείο μας με αγάπη, να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθειά μας προκειμένου οι ΑμεΑ σεισμόπληκτοι Παλικής να χαμογελάσουν ξανά.

                                                          Για το Δ.Σ.

                Η πρόεδρος                                                              Η Γενική γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου                                                    Άννα Παρίση




00 inkefalonia general ad 300X250