H Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αχαϊας στηρίζει τους σεισμόπληκτους

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 11:23

H Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αχαϊας στηρίζει τους σεισμόπληκτους

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την στήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς, αναφέρει τα εξής:

"Η Ένωσή μας, ύστερα από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την 7/2/2014, έλαβε ομόφωνα αποφάσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών, για την στήριξη των σεισμοπαθών συναδέλφων, αλλά και πολιτών της Κεφαλονιάς που το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονται και χρειάζονται την έμπρακτη βοήθεια όλων μας.

Πέραν της άμεσης οικονομικής βοήθειας προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλληνίας & Ιθάκης και αποστολής ανακατανεμημένου υλικού της Ένωσης μας προς την εξασφάλιση της καλύτερης λειτουργίας της, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση όλων των συναδέλφων που επιθυμούν να συνεισφέρουν, προκειμένου να συγκεντρώσουμε μέσω των Γραμματειών των υπηρεσιών της Α.Δ. Αχαΐας τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ρουχισμού και λοιπών εφοδίων.

Παράλληλα σε συνεννόηση με άλλους φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι πρόσφορο αγαθό προκύψει, με σκοπό να απαλύνουμε στο μέτρο του δυνατού τις πληγές που προέκυψαν από τους πρόσφατους σεισμούς. Τέλος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση της Ένωσης μας τόσο στους συναδέλφους που υπηρετούν στην Α.Δ. Κεφαλληνίας, όσο και στους πληγέντες συνανθρώπους μας.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250