HELPE ENERGEIES GIF BANNER 728x90

 

Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι στη γιορτή της ΕΠΣΚΙ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 01:05

Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι στη γιορτή της ΕΠΣΚΙ (εικόνες)

Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αθηνά» στα Κοκκύλια, πραγματοποιήθηκε  η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΚΙ με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις των κορυφαίων της περσινής περιόδου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος  Σαρρής. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Βαγγέλης Μαζαράκης αφού ευχαρίστησε και τίμησε τον κ. Σαρρή για την παρουσία του στην Κεφαλονιά, εν συνεχεία επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς, εντούτοις αναφέρθηκε και στην  μεγάλη επιτυχία της ομάδας beach soccer Α.Ο Κεφαλληνίας, η οποία κατέκτησε το 1ο πρωτάθλημα beach soccer στην Ελλάδα. Μάλιστα βραβεύτηκε και ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Σοϊλεμές.

Η βραδιά είχε και μπασκετικό άρωμα, καθώς βραβεύθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ ο Κεφαλλονίτης μπασκετμπολίστας Αλέξης Παπαδάτος ( το βραβείο παρέλαβε ο αδελφός του Λεωνίδας), ο οποίος πρόσφατα κρέμασε τη φανέλα του .  

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου και Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, οι δημοτικού σύμβουλοι Βίκτωρας Ρουχωτάς και Νίκος Σκλάβος.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πρωτοσύγκελος της ΙΜ. Κεφαλληνίας π. Γεράσιμος Φωκάς, μαζί με τον π. Ιωάννη Μεσολωρά και τον  π. Βασίλη Παυλάτο.

Εν συνεχεία ακολούθησαν βραβεύσεις στις πρωταθλήτριες ομάδες και τους αθλητές.

Α΄ κατηγορίας Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Β΄ κατηγορίας Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ

Παίδων Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Στους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων  Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Κρούτη Άλκη της Α.Ε. Κεφαλληνίας και Αντώνη Κορσιάνο Α.Ο. Εικοσιμίας για την Α΄ κατηγορία

Σταμένη Νίκου Α.Ο. Φωκάτων για την Β΄ κατηγορία

Στους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές από τις μικτές μας λόγω ηλικίας.

Αραβαντινός Κ., Αυγουστάτος Ι., Βαλλιανάτος Γ., Βινιεράτος Κ., Βολτέρας Β., Γκαζάρ Δ., Κόρμαλης Ν., Κουγιανός Γ., Κουγιανός Δ., Μανέντης Α., Μαρούλης Α., Μινέτος Α., Μολφέτας Γ., Καραντινός-Νεόφυτος Α., Σιμωτάς Χ., Σπανός Ε., Τσάκος Κ., Φιοράτος Ι., Φραγκιάς Β., Μεσοροπιάν Ν., Χιόνης Α., Γασπαρής Α., Μανέντης Σ., Αλυσανδράτος Σ., Γιαννάτος Α., Καλιβωκάς Δ., Καλούρης Π., Κόμητας Σ., Κονόμη Σ., Κουμαριώτης Δ., Μενεγάτος Α., Μπελτσώνιας Γ., Παυλάτος Ν., Σπηλιώτης Μ., Στρακάτος Σ., Τουλάτος Β., Τσιγαρίδας Α., Χατζηφωτιάδης Χ.

Στους αριστούχους μαθητές ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2012-2013:

Παίδων: Βασιλάκης Μάριος, Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης

Νέων: Αντωνίου Νίκος

Και οι τρεις αριστούχοι μαθητές ανήκουν στο δυναμικό του Παγκεφαλληνιακού.

Στον προπονητή του Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

Στέφανο Σοϊλεμέ, για την κατάκτηση του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer

Παπαδάτος Αλέξης για την προσφορά του στο Μπάσκετ

Τέλος απονεμήθηκαν τα πτυχία των νέων διαιτητών που αποφοίτησαν από την σχολή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. τον Οκτώβριο του 2013 και είναι οι παρακάτω:

1) Δουκάκης Κωνσταντίνος

2) Αντωνάτος Γεράσιμος

3) Βαχλής Ιωάννης

4) Καπογιαννόπουλος Ιωάννης

5) Μυρσινιάς Γεώργιος

Και του χρόνου

Παρακάτω εικόνες από την εκδήλωση


Ετικέτες: