Σοβαρός καυγάς χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! - Όλα όσα ειπώθηκαν σε VIDEO

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 21:09

Σοβαρός καυγάς χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! - Όλα όσα ειπώθηκαν σε VIDEO

Ήταν η κορυφαία στιγμής έντασης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του για τα έξοδα μετακίνησης του Δημάρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Σπύρος Σαμούρης ενοχλήθηκε έντονα καθώς άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μιλούσαν παράλληλα στερώντας του τη δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του.

Αποτέλεσμα του εκνευρισμού του ήταν να εκστομίσει μια απρεπή έκφραση βρίζοντας τα Θεία.

Ο κ. Σαμούρης μετά βεβαιότητας προέβη σε ένα ατυχές λεκτικό ατόπημα το οποίο δεν πρέπει να επαναληφθεί καθώς, τέτοιες κουβέντες δυναμιτίζουν το κλίμα εντός των συνεδριάσεων.

Όμως για να είμαστε και δίκαιοι, ο κ. Σαμούρης εκείνη την ώρα που εξερράγη έλεγε και μια πολύ μεγάλη αλήθεια, την οποία κάποιοι από τους Συμβούλους της πλειοψηφίας δεν ήθελαν να ακούσουν..

Πιο συγκεκριμένα, στηλίτευε τη στάση του Δημάρχου Κεφαλονιάς να μην παρευρίσκεται σε μεγάλο μέρος των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελώντας κατά γενική ομολογία Δήμαρχο-φάντασμα.

Στην προσπάθεια του για να επιχειρηματολογήσει, ιδαιίτερα ο κ. Μαρκέτος από την πλειοψηφία τον διέκοπτε συνεχώς.

«Άγγελε, μιλάω εγώ τώρα όταν θες να μιλήσεις πάρε το λόγω Γ…. τ… Π….. μου.» ήταν η φράση που πυροδότησε τη σύρραξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγες οι φορές που Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης συνολικά δέχονται λεκτικούς προπηλακισμούς από την παράταξη της πλειοψηφίας με αποτέλεσμα να βγαίνουν από τα ρούχα τους, μια τέτοια ατυχής στιγμή ήταν και η χθεσινή εκ μέρους του κ. Σαμούρη.

Οι λεκτικοί προπηλακισμοί όμως όσες προσπάθειες και αν καταβάλλονται από την πλειοψηφία, δεν θα επιτύχουν να καλύψουν την ένδεια επιχειρημάτων αλλά κυρίως πράξεων που είναι πασιφανής.

Δείτε στο παρακάτω VIDEΟ όσα ειπώθηκαν και τη στιγμή όπου ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Δ. Λυκούδης στράφηκε εναντίον του κ. Σαμούρη και ο κ. Α. Κωνσταντάκης τον συγκράτησε.

https://youtu.be/mAAKe4L6Fz8

DSC 0081


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250