Στενό… πρέσινγκ από την αντιπολίτευση για τις προμήθειες των κυλικείων των δημοτικών παραλιών

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 22:23

Στενό…  πρέσινγκ από την αντιπολίτευση για τις προμήθειες των κυλικείων των δημοτικών παραλιών

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν η έγκριση μελέτης: «Προμήθεια ειδών παντοπωλείου, αρτοποιΐας, ζαχαροπλαστικής, νερών, αναψυκτικών, μπύρας, παγωτών» για λειτουργία κυλικείων Πλατύ Γιαλού- Μύρτου και Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης τους. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η συζήτηση για το θέμα είχε πολλές εντάσεις με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης να επιχειρούν στενό πρέσινγκ και να χαρακτηρίζουν ως υψηλές τις τιμές που έχουν καθοριστεί, ζητώντας μάλιστα την αναθεώρηση αυτών.

Ακούστε την εισήγηση και τις ερωτήσεις


Audio recording and upload >>

 


«Είχαμε πει μπράβο στον ενιαίο τρόπο προμήθειας, όταν όμως ζητάμε από τον προμηθευτή να έχει τα πάντα κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει στην Κεφαλονιά έμπορος που να έχει από κρέας μέχρι ποτήρια. Η μελέτη έχει πολλά κενά και πρέπει να αλλάξει. Εμείς θα ζητήσουμε την τροποποίηση για τα είδη με υψηλές τιμές και να μην μπορεί ο μειοδότης να εκχωρεί μέρος της προμήθειας σε κάποιον άλλο» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος.


Ακούστε την τοποθέτηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου (Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά)


Audio recording >>


Ενστάσεις για την μελέτη διατύπωσαν επίσης οι επικεφαλής τω συνδυασμών της αντιπολίτευσης. «Ζητάμε να γίνει αναθεώρηση των τιμών με πραγματική όμως διερεύνηση», για «κακό επιχειρείν του δήμου , αφού τα έσοδα μειώθηκαν σε σχέση με άλλες χρονιές», μίλησε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκης Δημητράτος, ενώ ο επικεφαλής των ΦΙ.Κ.Ο. Ηλίας Παρίσης τόνισε πως «δεν θεωρώ καθόλου επαρκή τον έλεγχο των κυλικείων και θα το καταψηφίσω». Αιχμηρός ήταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκοσγκίνης Από την πλευρά του δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης ο Διονύσης Αραβαντινός δήλωσε πως η συγκεκριμένη μελέτη θέλει ριζική αναδόμηση.

Ακούστε την τοποθέτηση του Σπύρου Σαμούρη (Ενωμένη Τετράπολη)


Audio recording software >>

Ακούστε την τοποθέτηση του Μάκη Δημητράτου (Ριζοσπάστες Ξανά)


Audio recording and upload >>

Ακούστε την τοποθέτηση του Νίκου Γκισγκίνη (Λαϊκή Συσπείρωση)


Record and upload voice >>

Ακούστε την τοποθέτηση του Ηλία Παρίση (ΦΙ.Κ.Ο)


Record and upload voice >>

DSC 0312DSC 0315DSC 0316DSC 0317DSC 0319DSC 0321DSC 0322DSC 0323DSC 0325DSC 0329DSC 0332DSC 0333DSC 0336DSC 0337DSC 0340DSC 0341DSC 0344




00 inkefalonia general ad 300X250