Δ. Λυκούδης: «Παράγοντες του πρώην δήμου Αργοστολίου πήγαιναν στο Πλατύ Γιαλό και … λιάζονταν σαν τους μπακαλιάρους»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 22:24

Δ. Λυκούδης: «Παράγοντες του πρώην δήμου Αργοστολίου πήγαιναν στο Πλατύ Γιαλό και … λιάζονταν σαν τους μπακαλιάρους»

Η συζήτηση για τις δημοτικές παραλίες Μύρτου και Πλατύ Γιαλού και αν αυτές είναι κερδοφόρες για τον δήμο Κεφαλονιάς προκάλεσε αρκετές εντάσεις. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Μάλιστα , οδήγησε τον αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη να κάνει και μία σοβαρή καταγγελία όσον αφορά την ... συμπεριφορά δημάρχων και δημοτικών συμβούλων του πρώην Δήμου Αργοστολίου στον Πλατύ Γιαλό.

«Καραβάνια παραγόντων της τότε δημοτικής Αρχής, πήγαιναν τότε εκεί και έτρωγαν και έπιναν και τουμπανιάζαν τις κοιλιές τους και λιάζονταν σαν τους... μπακαλιάρους, ενώ σήμερα και ο παρατελευταίος δημοτικός σύμβουλος πληρώνει και τον καφέ και την ζάχαρή του» ήταν τα λόγια του που ομολογουμένως προκάλεσαν αίσθηση, αλλά και... γέλια .

Την άποψη του Διονύση Λυκούδη ασπάστηκε και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο οποίος έδωσε συνέχεια στο θέμα.

Η κουβέντα αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σπύρου Σαμούρη, ο οποίος συγκρούστηκε ανοικτά τόσο με τον Διονύση Λυκούδη, όσο και με τον Γιώργο Τζωρτζάτο, λέγοντας πως ο μόνος που πήγαινε στον Πλατύ συγκεκριμένη ώρα για να κάνει το μπάνιο του ήταν ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης.

Παρακάτω το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=sAU1I-iwv1w




00 inkefalonia general ad 300X250