Απόντες Δήμαρχος και Αναπληρωτής στη συνάντηση στο Ληξούρι για τις Εργατικές Κατοικίες

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 08:35

Απόντες Δήμαρχος και Αναπληρωτής στη συνάντηση στο Ληξούρι για τις Εργατικές Κατοικίες

Η επιστολή του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση στη Βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την εκπροσώπηση του Δήμου στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ληξού για τις εργατικές κατοικίες.

Αγαπητή Αφροδίτη,

Σε ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να συμμετάσχω στην συγκέντρωση της Κυριακής στο Ληξούρι με αντικείμενο το μεγάλο θέμα των Εργατικών Κατοικιών.
Δυστυχώς ανειλημμένες και προγραμματισμένες υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν, ούτε σε μένα αλλά ούτε και στον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Έργων Διονύση Λυκούδη να παρευρεθούμε.
Σε ενημερώνω όμως ότι ο Δήμος θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιδήμαρχο Παλικής Αλέξη Μοσχονά, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κατσιβέλη και τον ειδικό συνεργάτη μου και μηχανικό Δημήτρη Μεσσάρη.
Σε κάθε περίπτωση δηλώνω την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση, τόσο την δική μου αλλά και ολόκληρου του Δήμου, στις όποιες προσπάθειες καταβάλεις για την επίλυση του μεγάλου αυτού ζητήματος.
Ευελπιστώ όπως τελικά υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, όλα όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί με το κράτος, δηλαδή η ανέγερση νέων σύγχρονων και ασφαλών Εργατικών Κατοικιών.
Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα στην διάθεση, την δική σας αλλά και των πολιτών, προκειμένου να πετύχουμε τα βέλτιστα

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250