Συμμετοχή Κεφαλονιάς στην Εκδήλωση της Ομογένειας στον Καναδά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 07:25

Συμμετοχή Κεφαλονιάς στην Εκδήλωση της Ομογένειας στον Καναδά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο στην 62η εορταστική Εκδήλωση του Συλλόγου Κεφαλλήνων Καναδά «Αίνος», στο Montreal.

Συγκεκριμένα, ο κ.Κεκάτος εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, μετέβη στο Montreal του Καναδά  το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014, όπου ως καλεσμένος του Προέδρου του Συλλόγου κ.Απόστολου Αγγούρια, μετέφερε εγκάρδιο Χαιρετισμό τόσο του κ.Δημάρχου , όσο και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας με το συμβολικό αυτόν τρόπο το σεβασμό της Δημοτικής Αρχής σε όλη την Ομογένεια.

Σε μία εξαιρετικά οργανωμένη Εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους η Α/Δήμαρχος της Περιοχής,  ο Πρόεδρος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Αποδήμων Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» κ.Ιωάννης Χιόνης και τα Μέλη του Συλλόγου,  ανεδείχθη ο μεγάλος πολιτιστικός πλούτος της Παροικίας, με την παρουσίαση παιδικών και νεανικών χορευτικών συγκροτημάτων και άλλων συναφών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Ο κ.Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς, αφού ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση, προσέφερε στον κ.Αγγούρια Τιμητική Πλακέτα, σε ένδειξη σεβασμού για το πλούσιο κοινωνικό έργο του Συλλόγου και στον κ.Χιόνη, συμβολική Πλακέτα Τιμής για το εξ ίσου σημαντικό έργο της Ομοσπονδίας.

Την επομένη, μετά τις θρησκευτικές υποχρεώσεις, συνήλθε Σύσκεψη στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τα Μέλη της Παροικίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ.Κεκάτο και να διευκρινίσουν θέματα και υποθέσεις που τους αφορούν σε σχέση με την Κεφαλονιά.

Το απόγευμα της ιδίας μέρας ο κ.Κεκάτος ανεχώρησε.

kek




00 inkefalonia general ad 300X250