Ενημέρωση για τις Δημοτικές Εκλογές, του προέδρου της τ/κ Σπαρτιών Μικέλη Μαφρέδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 10:03

Ενημέρωση για τις Δημοτικές Εκλογές, του προέδρου της τ/κ Σπαρτιών Μικέλη Μαφρέδα

Αγαπητοί συγχωριανοί

στις 18 Μαΐου έχουμε δημοτικές εκλογές. Θα ψηφίσουμε για Δήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς τον Πρόεδρο και τα μέλη του 3μελούς τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Σπαρτιών για την επόμενη 5ετία. Τα τελευταία τρισήμιση χρόνια, που με την εντολή σας είχαμε την ευθύνη για τα χωριά μας, προσπαθήσαμε και δώσαμε καθημερινή μάχη ώστε η κοινότητά μας να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα, μέσα από φοβερά δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια Δημοτική Αρχή που έδειξε πρωτοφανή ανεπάρκεια και ανοργανωσιά.  Ένα μηχάνημα για καθαριότητα ή λίγα κυβικά αδρανές υλικό οδοποιείας έγιναν είδος πολυτελείας, ενώ ούτε καν στο θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφισης δόθηκε οριστική λύση. Κατά την άποψή μας ο Δήμος Κεφαλονιάς πρέπεί να αλλάξει σελίδα. Πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, νησί ζωής», με επικεφαλή τον τέως Δήμαρχο Λειβαθούς Θεόφιλο Μιχαλάτο, που είναι πλαισιωμένος από εκλεκτούς συνεργάτες μπορεί να οργανώσει και να νοικοκυρέψει τον Δήμο, και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ανασυγκρότησης του τόπου μας.

Στην τοπική κοινότητα Σπαρτιών υποψήφιοι θα είμαστε

  1.   Λυκιαρδοπούλου Έλλη του Ανδρέα
  2.   Μαφρέδας Μικέλης του Αθανασίου
  3.   Μεσσολωράς Κωνσταντίνος του Ζήσιμου
  4.   Φραγκόπουλος Σπυρίδων του Νικολάου

Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με προτεραιότητα την αντικατάσταση του πεπαλαιομένου δυκτίου ύδρευσης (σωλήνων) και την βελτίωση της οδοποιείας των χωριών μας. Σας καλώ στις 18 Μαΐου να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς, νησί ζωής», με επικεφαλή τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Ως προς την σταυροδοσία: στο ψηφοδέλτιο για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς βάζουμε μέχρι 3 σταυρούς, στους υποψήφιους από την υπόλοιπη Κεφαλονιά 1 σταυρό και στους υποψήφιους για το τοπικό συμβούλιο Σπαρτιών 1 σταυρό.




00 inkefalonia general ad 300X250