Διονύσης Αραβαντινός: «Ένα τσούρμο από αδέξιους καβοδέτες, προσπαθούν να κάνουν τους καπεταναίους – Το πλοίο θα προσαράξει»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 13:23

Διονύσης Αραβαντινός: «Ένα τσούρμο από αδέξιους καβοδέτες, προσπαθούν να κάνουν τους καπεταναίους – Το πλοίο θα προσαράξει»

Το σχόλιό του για το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση, αλλά και την μη διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου για την δημόσια ραδιοτηλεόραση, λόγω της μη προσέλευσης αρκετών δημοτικών συμβούλων ώστε να υπάρχει απαρτία, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

«Ακόμα και ο Πινοσέτ στη Χιλή δεν έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση» ήταν μεταξύ άλλων τα αιχμηρά λόγια του κ. Αραβαντινού και συνέχισε για την Κυβερνητική πολιτική τονίζοντας πως: «Ένα τσούρμο αδέξιους καβοδέτες, προσπαθούν να κάνουν τους καπεταναίους . Το πλοίο είναι σίγουρο πως θα προσαράξει, αν δεν έχει προσαράξει ήδη».

Ο κ. Αραβαντινός έδωσε και την εξήγησή του γιατί δεν προσήλθε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο τονίζοντας πως: «Ήταν ουσιαστική πρωτοβουλία να γίνει η συζήτηση για το θέμα της ΕΡΤ, το γεγονός όμως πως δεν έγινε συμβούλιο δεν είναι μία εξέλιξη που μας κολακεύει. Πολλοί σύμβουλοι που ήθελαν να προσέλθουν μεταξύ των οποίων και εγώ έλαβαν την ειδοποίηση πολύ καθυστερημένα και δεν είχαμε την δυνατότητα να έρθουμε».

Ακούστε παρακάτω όλη την τοποθέτησή του
{mp3remote}https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/inkefalonia/audio/2013/06/13/712_2398+aravantinos.MP3{/mp3remote}