«Έβρεξε» γκολ στο ΔΑΚ (Διλινάτα – ΑΟΚΙ 4-4)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:45

«Έβρεξε» γκολ στο ΔΑΚ (Διλινάτα – ΑΟΚΙ 4-4)

Από του ουρανό την περιμέναμε την βροχή από τον αγωνιστικό χώρο μας ήρθε, μόνο που δεν είχε υγρή μορφή, αλλά την μορφή των γκολ! Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς Διλινάτα και ΑΟΚΙ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4-4 σε ένα παιχνίδι που αποζημίωσε και με τα γκολ του και με την εξέλιξή του και με το παραπάνω όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Από την αρχή μάλιστα της αναμέτρησης φάνηκε πως πάμε για... πολλά γκολ, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι το 25' η ομάδα του Γιώργου Τόγια είχε βρει τρεις φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και είχε προηγηθεί με 0-3!

Το 0-1 μόλις στο 8' με τον Μπαζάρογλου να βρίσκει έξυπνα μέσα στην περιοχή τον Γιάννη Βουκελάτο και αυτός με πλασέ να ανοίγει το σκορ. 0-2 στο 20' όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλντι στην ανατροπή του Αλεξανδράτου από τον Ομουριάδη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλέκος Πολλάτος. Και 0-3 στο 25' όταν μετά από σέντρα από αριστερά του εξαιρετικού Μπαζάρογλου η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Αλεξανδράτου και αυτός δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Αλιάι.

Τα Διλινάτα φαίνεται να έχουν... σφυγμό δύο λεπτά αργότερα (27') όταν απαντούν σε στημένη φάση (φάουλ από αριστερά Θ.Αναλυτή για τον Χαραλαμπόγλου κεφαλιά του τελευταίου και 1-3). Στο 34' τα Διλινάτα με μια καρμπόν φάση (φάουλ από δεξιά του Αναλυτή Θ. και νέα Κεφαλιά του Χαραλαμπόγλου μειώνουν σε 2-3 και αρχίζουν να ελπίζουν.
Στο 37' ο ΑΟΚΙ βρίσκει για 4η φορά δίχτυα όταν από σέντρα του Κόμητα, ο Αλεξανδράτος με σουτ μέσα από την περιοχή «κεραυνοβολεί» τον Αλιάι για το 2-4.

Κάπου εκεί και εν μέσω διαμαρτυριών από τα Διλινάτα που θεωρούν – και σωστά- πως ο διαιτητής Γρουζής έχει σφυρίξει τη λήξη στο 43.31'', οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά. Συνετέλεσε σε αυτό και ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ, Αγκούσι, ο οποίος χτύπησε στη μύτη σε σύγκρουση με τον Χρήστο Τζωρτζάτο (δεν φέρει ευθύνη για τον τραυματισμό). Τη θέση του Αγκούσι παίρνει κάτω από τα δοκάρια ο Δημήτρης Πολλάτος.
Στο 72' τα Διλινάτα απαντούν και πάλι, όταν μετά από σέντρα του Σπυράγγελου Τζωρτζάτου ο Γ. Αναλυτής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-4. Το «χορταστικό» 4-4 έγινε στο 85' όταν σε μία αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΑΟΚΙ, ο Σπυράγγελος Τζωρτζάτος με μία βολίδα μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε κάποια ένταση, η οποία ωστόσο χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήρε διαστάσεις.

ΔΙΛΙΝΑΤΑ:(Τ. Φωής), Αλιάι, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Χρ., Παππάς (71' Ψαριανός), Αναλυτής Γ., Χαραλαμπόγλου, Θεοδωρακάτος, Μίρτο (46' Σκριβάνος), Ομουριάδης (46' Κίριο).
ΑΟΚΙ.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι (57' Τανουσάι), Πολλάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Αλεξανδράτος, Σπανός, Λαμπρόπουλος, Κόμητας, Πολλάτος Αλ., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος.

{phocagallery view=category|categoryid=395|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250