Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ: Τα "ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ" έχουν μεγάλες προοπτικές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 08:18

Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ: Τα "ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ" έχουν μεγάλες προοπτικές

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ


Μεγάλη είναι η ικανοποίηση στην Ομοσπονδία του Κλασσικού
 Αθλητισμού από την επιτυχία που σημείωσαν οι αγώνες Στίβου ¨Βεργώτεια" που έγιναν την Κυριακή στο Αργοστόλι.Κατενθουσιασμένος ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ(και της ALCO ) Κώστας Παναγόπουλος μας τόνισε,αποκλειστικά,τα κάτωθι:

-Πώς είδατε κ.Πρόεδρε τους αγώνες;
-"Ήταν  πολύ καλοί.Τα "Βεργώτεια" είναι μιά διοργάνωση που εξελίσσεται διαρκώς και έχει πολύ καλές προοπτικές.
Είναι αγώνες που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.Αγώνες που γίνονται σε υγιείς βάσεις,με καλές δυνατότητες.Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε,ώστε κάθε χρόνο να είναι και καλύτεροι".
-Στα 3α Βεργώτεια σημειώθηκαν και κάποιες πολύ καλές επιδόσεις,όπως στο ύψος των κοριτσιών.
-"Και βέβαια.Ξέραμε,φυσικά,ότι η 16χρονη Κερκυραία Παναγιώτα Δόση έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και στο μέλλον θα χαρίσει μεγάλες διακρίσεις στη χώρα μας.Εξαιρετικές είναι,επίσης,η Κατερίνα Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Ντούνη.Και αυτές μπορούν να πετύχουν πολλά".
-Ποιούς θα θέλατε να συγχαρείτε για την επιτυχία των αγώνων,κ.Παναγόπουλε;
-"Τόσο τους συμμετέχοντες και τους προπονητές τους,όσο και τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει τέτοιες προσπάθειες.Εξαιρετική ήταν,επίσης η συμβολή των συμπαθέστατων αδελφών Μεταξά,που και το αντικείμενο γνωρίζουν και έχουν οργανωτικές ικανότητες.
Πολλά συγχαρητήρια,επίσης,στον Πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη που και αυτός βοήθησε πολύ'.
-Εσάς ως Ομοσπονδία πόσο σας ενδιαφέρει η επιτυχία μιάς τέτοιας διοργάνωσης που γίνεται στην Περιφέρεια;
-"Πάρα πολύ μας ενδιαφέρει.Αυτό φάνηκε και από τις καταχωρήσεις που έγιναν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.Βρισκόμασταν σε διαρκή επαφή με τους συνεργάτες μας από τον ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου,αλλά και με την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων.Θα πρέπει να σας πω ότι τα "Βεργώτεια" γίνονται σε ιδανικό χρονικό σημείο,γιατί είναι από τα πρώτα αγωνιστικά τεστ,μετά την μακρά περίοδο της προετοιμασίας των αθλητών".
-Ποιά κατά τη γνώμη σας είναι τα συστατικά της επιτυχίας αυτών των αγώνων;
-"Είναι μιά συνδιοργάνωση των τοπικών φορέων,του Δήμου Κεφαλονιάς,της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,μιάς παραδοσιακής οικογένειας,της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του ΣΕΓΑΣ.Τα "Βεργώτεια" γίνονται στην αφετηρία της αγωνιστικής περιόδου,σε έναν πολύ ωραίο τόπο και σε ένα φιλόξενο στάδιο όπως είναι το "Ανδρέας Βεργωτής".
-κ.Πρόεδρε,είναι στους στόχους σας να βοηθήσετε αυτήν την προσπάθεια;
-"Και φυσικά.Παρά το γεγονός ότι οι καιροί είναι δύσκολοι κυρίως στον οικονομικό τομέα,θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να δώσουμε ώθηση στα "Βεργώτεια".Θα προσπαθήσουμε να παρακινήσουμε όσους περισσότερους αθλητές μπορούμε,ώστε να συμμετάσχουν στους αγώνες αυτούς.Σας λέω και πάλι ότι τα "Βεργώτεια" έχουν προοπτικές για κάτι πολύ καλό".

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250