Εκεί που προετοιμάζονται οι αυριανοί πρωταθλητές! Αυτοψία στην «φωλιά» της Άρσης Βαρών στο Αργοστόλι (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 11:32

Εκεί που προετοιμάζονται οι αυριανοί πρωταθλητές! Αυτοψία στην «φωλιά» της Άρσης Βαρών στο Αργοστόλι (εικόνες + video)

Κάναμε μία επίσκεψη στην "φωλιά" της Άρσης Βαρών στο Αργοστόλι, για να δούμε από κοντά πώς προετοιμάζονται οι αυριανοί πρωταθλητές της Κεφαλονιάς! 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Η αισιοδοξίας μας, δεν πηγάζει μόνο από τα αποδεδειγμένα κατορθώματα τόσο του Βαγγέλη Γαλιατσάτου (Τρία Χρυσά στο Πανευρωπαϊκό Παίδων στην Σουηδία το 2015) και της Αναστασίας Μεταξά, πηγάζει από την σωστή δουλειά που γίνεται με «υπομονή και επιμονή» όπως συνηθίζει να λέει ο πρόεδρος του συλλόγου Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ .«Ο Κέφαλος» (Αθλητικός Πολιτιστικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος Δυναμικών Αθλημάτων Σβορωνάτων) και προπονητής Νίκος Γαλιατσάτος, με τον οποίο μιλήσαμε.

Οι προπονήσεις τους γίνονται στην ειδική αίθουσα άρσης Βαρών στο κολυμβητήριο Αργοστολίου, καθώς πλέον προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων της Πολωνίας.

Η αποστολή από την Κεφαλονιά αποτελείται από τέσσερις αθλητές. Ο 16χρονος Βαγγέλης Γαλιατσάτος και η 16χρονη Αναστασία Μεταξά θα αγωνιστούν στην κατηγορία αθλητών μέχρι 17 χρονών και ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος και η Ελευθερία Γαλιατσάτου , που θα αγωνιστούν στην κατηγορία αθλητών μέχρι 15 χρονών. 

«Και οι τέσερρις αθλητές της Κεφαλονιάς στην Εθνική Ομάδα Άρσης Βαρών»

«Και τα τέσσερα παιδιά από την Κεφαλονιά προκρίθηκαν στην Εθνική Ομάδα Αρσης Βαρών» μας λέει ο κ. Νίκος Γαλιατσάτος και συνεχίζει:! «Ο Βαγγέλης

Γαλιατσάτος θα πάει με έξοδα της ομοσπονδίας και τα υπόλοιπα τρία παιδιά θα πάνε με δικά τους έξοδα!

Η κατάσταση στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών είναι τραγική. Ουσιαστικά έχει καταρρεύσει η Ομοσπονδία. Εμείς όμω εδώ στην Κεφαλονιά,  προετοιμαζόμαστε με επιμονή και υπομονή.

Ακούστε τι μας είπε ο προπονητής Νίκος Γαλιατσάτος

Στις 11 Σεπτεμβρίου φεύγουν για την Πολωνία με τα τέσσερα παιδιά και περιμένουμε μετάλλια και καλές θέσεις και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέχρι 17 χρονών, οπου ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος θα πάει στην Μαλαισία και εκεί περιμένουμε μετάλλιο».

Στο χρονικό διάστημα που βρεθήκαμε στο "εργαστήριο" της Αρσης Βαρών στο Αργοστόλι, είδαμε τους αθλητές να δουλεύουν και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε, από τον ζήλο και την θέληση για να διακριθούν!

Είναι σίγουρο ότι αυτή η ομάδα απο την Κεφαλονιά έχει πολύ μέλλον! 

Ακούστε τι μας είπε και ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος

Παρακάτω ένα video απο την προπόνηση των παιδιών 

DSC 0392

Η ομάδα Αρσης Βαρών της Κεφαλονιάς 

DSC 0377

Τα κάδρα με τις φωτογραφίες από τους αθλητές της Αρσης Βαρών που διακρίθηκαν απο την Κεφαλονιά

DSC 0381DSC 0382

 Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος 

DSC 0383

Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος 

DSC 0385DSC 0386DSC 0387DSC 0388DSC 0390DSC 0398DSC 0399DSC 0400DSC 0405DSC 0407DSC 0408DSC 0409DSC 0410

Η Ελευθερία Γαλιατσάτου 

 DSC 0412

Η Αναστασία Μεταξά

DSC 0416


Ετικέτες: