Κυπελλούχος Ελλάδας η AEK, νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 23:05

Κυπελλούχος Ελλάδας η AEK, νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό

Για 15η φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Στον τελικό της διοργάνωσης η Ένωση επιβλήθηκε 2-1 του Ολυμπιακού, στο άδειο ΟΑΚΑ.

 

Για 15η φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Στον τελικό της διοργάνωσης η Ένωση επιβλήθηκε 2-1 του Ολυμπιακού, στο άδειο ΟΑΚΑ, με τα γκολ των Μάνταλου (39΄) και Τζιμπούρ (51΄). Για τους «ερυθρόλευκους» μείωσε στο 84΄ ο Ντομίνγκες.

Επεισόδια με 140 θεατές και δύο διμοιρίες ΜΑΤ

Ακόμα και με μόλις 140 θεατές στο ΟΑΚΑ τα επεισόδια δεν έλειψαν και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, κάποιοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί αναγνώρισαν έναν ρεπόρτερ της ΑΕΚ και του επιτέθηκαν έξω από τη θύρα των επισήμων, αλλά με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ο δημοσιογράφος γλύτωσε και μπόρεσε να συνεχίσει τη δουλειά του.

Αργότερα φανατικοί του Ολυμπιακού και αντίστοιχοι της ΑΕΚ άρχισαν της αντεγκλήσεις με... πλούσιο υβρεολόγιο, με τις δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να είναι σε ετοιμότητα για την αποφυγή συμπλοκής. Οι δύο «ομάδες» των θερμόαιμων είχαν ανάμεσά τους στις θέσεις των επισήμων τον εκπρόσωπο της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης, τον πρόεδρο της ΔΟΑ, Ισίδωρο Κούβελος, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 

 




00 inkefalonia general ad 300X250