«Παραθαλάσσιο» και στα αγόρια και στα κορίτσια! – Θρίαμβος του ΓΕΛ Ληξουρίου στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 09:39

«Παραθαλάσσιο» και στα αγόρια και στα κορίτσια! – Θρίαμβος του ΓΕΛ Ληξουρίου στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ (εικόνες + video)

Το Ληξούρι, μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το αφεντικό στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ για το 2016!


Τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια, το «παραθαλάσσιο», όπως έχουν συνηθίσει πλέον να το αποκαλούν οι μαθητές του, λόγω της μετακόμισής του σε κοντέινερ κοντά στην θάλασσα από τους καταστροφικούς σεισμούς του 2014, κατάφερε να επικρατήσει στους δύο μεγάλους τελικούς και να σηκώσει τις κούπες!

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του προπονητή Δημήτρη Μαντζουράτου, κατάφεραν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους και να ενθουσιάσουν τους φίλους του σχολείου που παρακολουθούσαν στις κερκίδες.
Τα κορίτσια επικράτησαν με 2-0 σετ (25-10, 25-15) του ΓΕΛ Κεραμειών και τα Αγόρια του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου στο tie break με (25 -19, 28-30, 12-15) και να πάρουν το τρόπαιο.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αργοστολίου, ήταν εξαιρετική και μπράβο σε όλους τους ιθύνοντες γι’ αυτό και είδαμε πως μετά τους αγώνες, εναγκαλισμούς μεταξύ των παικτών και των προπονητών.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω, εικόνες και βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=tEDVOzpICGM

https://www.youtube.com/watch?v=7IbwVburNb4

 

Παρακάτω όλες οι φωτογραφίες


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250