Προσπάθησαν τα Διλινάτα, αλλά…

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:47

Προσπάθησαν τα Διλινάτα, αλλά…

Η προσπάθεια ήταν μεγάλη, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήλθε για τα Διλινάτα, τα οποία ηττήθηκαν στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στη Δ' Εθνική, τούτη τη φορά με 2-1 στο Αργοστόλι, από τον Εθνικό Σαγέικων. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


Πλέον η αποστολή της ομάδας της Κεφαλονιάς γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς παρέμεινε χωρίς βαθμό στους δύο πρώτους αγώνες που έχει δώσει έως τώρα με Δόξα Μανωλάδας και Εθνικό Σαγέικων.
Επί της ουσίας και στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8' με καρφωτή κεφαλιά του Φωτόπουλου μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά.


Το 2-0 για τον Εθνικό έγινε λίγα λεπτά αργότερα (18'), όταν και το σουτ του Αθανασόπουλου έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Καλαφάτη.


Τα Διλινάτα προσπάθησαν να μειώσουν και τελικά τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν μετά από προωθημένη πάσα του Σεμπάστιαν, ο Αναλυτής πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.


ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Καλαφάτης, Λάσκαρης, Αναλυτής, Μύρτο, Μανώλης, Σεμπάστιαν, Κουσαθανάς, (46' Κατσούρης), Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής Γ., Τσάκος (65' Ζαίμι), Μηλιώνης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Οικονόμου, Μπατέλος (83' Φράγκος), Μπακούλιας, Ιωάννου, Τσωλόπουλος, Αβράμης (77' Κατσίκας), Παναγόπουλος, Τζίφας (72' Καραχάλιος), Φωτόπουλος, Μπαλαλάς, Αθανασόπουλος.

• Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Θύελλα Αμπελοκήπων – Δόξα Μανολάδας 1-1
Βαθμολογία: Εθνικός Σαγέικων 6, Δόξα Μανολάδας 4, Θύελλα Αμπελοκήπων 1, Διλινάτα 0.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250