ΑΣΚ: «Επενδύουμε στις αναμνήσεις των καλύτερων παιδικών τους χρόνων» - Σήμερα το τουρνουά "Βεργωτή"

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 00:19

ΑΣΚ: «Επενδύουμε στις αναμνήσεις των καλύτερων παιδικών τους χρόνων» - Σήμερα το τουρνουά "Βεργωτή"

Με σύνθημα «Επενδύουμε στις αναμνήσεις των καλύτερων παιδικών τους χρόνων» ο ΑΣΚ θα δώσει και πάλι τη δυνατότητα σε παιδιά του δημοτικού από όλη την Κεφαλονιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο μπάσκετ και να δείξουν την πρόοδο που έχουν κάνει τη φετινή σεζόν στο αγαπημένο τους άθλημα...  

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά διοργανώνει και φέτος για 13η χρονιά το Τουρνουά Μπάσκετ «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» με συμμετοχή παιδιών από όλο το νησί και καλεί όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή στα Κουρκουμελάτα προς τιμήν των μεγάλων ευεργετών και δημιουργών αυτού του σταδίου.

Οι αγώνες επίδειξης θα διεξαχθούν στο γήπεδο των Κουρκουμελάτων την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 17:30 – 20:30 με την οποία κλείνει και η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου. O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν για άλλη μία φορά φέροντας τα παιδιά τους στις ακαδημίες.

Ο ΑΣΚ από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι ξεκινάει για άλλη μία χρονιά το καλοκαιρινό του camp προσπαθώντας να δώσει διασκέδαση, ψυχαγωγία και εκμάθηση στα βασικά κύριων αθλημάτων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται με χαρά πως 17 συνολικά αθλητές του ΑΣΚ και του ΝΕΟΛ έχουν δηλώσει συμμετοχή για το SBC CAMP του Θόδωρου Ροδόπουλου που θα διεξαχθεί στο κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη από 22 έως και 27 Ιουνίου με Έλληνες και Αμερικάνους προπονητές.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250