Β’ ΕΣΚΑ-Η: «Τρένο» ο ΑΣΚ δεν σταματάει πουθενά – Νίκησε με 45 πόντους διαφορά και έκανε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 19:15

Β’ ΕΣΚΑ-Η: «Τρένο» ο ΑΣΚ δεν σταματάει πουθενά – Νίκησε με 45 πόντους διαφορά και έκανε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα!

«Τρένο» που δεν σταματάει πουθενά εξακολουθεί να παραμένει ο ΑΣΚ στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η. Η ομάδα της Κεφαλονιάς συνέτριψε στην Πάτρα και το Σκαγιοπούλειο με το εντυπωσιακό 71-26 (45 πόντοι διαφορά!), έκανε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα και το σημαντικότερο απομακρύνθηκε από τους διώκτες του. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή ο ΑΣΚ που βρίσκεται στην κορυφή έχει δύο νίκες περισσότερες από τον 2ο στη βαθμολογία της Β' ΕΣΚΑΗ!  

Κόντρα στο Σκαγιοπούλειο, οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου έδειξαν για μία ακόμη φορά τις αρετές τους. Καλή άμυνα (η καλύτερη αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος), υπεροχή στα ριμπάουντ, τρέξιμο στον αιφνιδιασμό, καλές επιλογές στην επίθεση.

Κόντρα στο Σκαγιοπούλειο, ο ΑΣΚ πήρε σταδιακά τη διαφορά και με το ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, ουσιαστικά καθάρισε οριστικά τον αγώνα.

Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του ΑΣΚ για το 2013. Πλέον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αδρών θα συνεχιστούν στις 4 Ιανουαρίου 2014 με αντίπαλο τη Γαλήνη στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Διαιτητές: Τσούνας - Τσαουσόγλου
Δεκάλεπτα: 6-11, 12-26, 15-46, 26-71

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ (Μιχαλόπουλος): Σωτηρόπουλος 1, Θεωδωράκης 2, Γρηγορακάκης 3, Αγοράνος 6, Μοσχονάς 8, Παπαθωμάς 4, Μακρής 2, Παππάς.
ΑΣΚ (Λ. Παπαδάτος): Χρηστάτος 2, Κρητικός 13(1), Σαρρής 7 (1), Καλαφάτης 5 (1), Γεμενετζής 15 (2), Βαλλιανάτος 17, Αγγελάτος 2, Μητρόπουλος 2, Καβαλλιεράτος 8.

Ο ΑΣΚ παροτρύνει τους αθλητές του να αγωνιστούν στο φιλανθρωπικό τουρνουά 3on3

Για το τουρνουά 3on3 που θα διοργανωθεί μετά τα Χριστούγεννα στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης στις 28 Δεκεμβρίου, ο ΑΣΚ παροτρύνει τους αθλητές του να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να στηρίξουν έτσι την φιλανθρωπικό σκοπό αυτής της ενέργειας.

Ο ΑΣΚ είναι στη διάθεση των διοργανωτών για οποιαδήποτε βοήθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή του τουρνουά.

Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του ΑΣΚ

Παράλληλα ο ΑΣΚ ανακοινώνει πως κυκλοφόρησαν και τα νέα ημερολόγια με φωτογραφίες από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Τα ημερολόγια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».