Στο ύψος τους οι παίδες του ΑΣΚ παρά την ήττα από την Απολλωνιάδα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 15:03

Στο ύψος τους οι παίδες του ΑΣΚ παρά την ήττα από την Απολλωνιάδα

Οι παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά στάθηκαν στο ύψος ενός πολύ δύσκολου αγώνα και κόντρα σε μία από τις καλύτερες (ίσως και η  καλύτερη) ομάδες του πρωταθλήματος όπως είναι η  Απολλωνιάδα, ηττήθηκαν με 62-40. Η Απολλωνιάδα είναι μία ομάδα που φέτος αναμένεται να χτυπήσει Πανελλαδικές πρωτιές και σίγουρα, οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 8-19, 19-33, 28-49, 40-62

ΑΣΚ (Μαρκάτος): Πολλάτος, Β. Λάλλης, Τρωϊάνος, Φραγκιάς 6, Διακρούσης, Θεοδωράτος 15, Ντεράι, Α. Ντίηλ, Ν. Ντίηλ, Παπαδημητρίου 3 (1), Χ. Λάλλης 8, Μουϊκης 8.
Απολλωνιάδα (Μπερδέσης): Αζαρίας 2, Σπανός, Αλεξόπουλος, Ντρέου, Σερέτης 8, Κανελλόπουλος 1, Κασπίρης 6 (1), Οικονομόπουλος 5, Ταταρής 12, Πολυδωρόπουλος 18 (1).

Συμπαραστάτης ο ΑΣΚ στην φιλανθρωπική προσπάθεια του ΤΕΙ

Παράλληλα ο ΑΣΚ συμπαραστάθηκε στην φιλανθρωπική προσπάθεια του Tμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας του TEI Iονίων Nήσων και στον φιλικό αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσε, δίνοντάς του, δύο προπονητές της ομάδας τον Λεωνίδα Παπαδάτο και τον Πάνο Ματιάτο στους πάγκους των ομάδων, τους διαιτητές αλλά και τη γραμματειακή υποστήριξη για τη διεξαγωγής ενός όμορφου αγώνα, ευελπιστώντας και στο μέλλον να συνεργαστεί εκ νέου με το ΤΕΙ.

DSC04470


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250