Νίκη στο «ρελαντί» η ΑΕΚ, 5-0 την Πρόοδο Ιθάκης (φωτορεπορτάζ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 19:43

Νίκη στο «ρελαντί» η ΑΕΚ, 5-0 την Πρόοδο Ιθάκης (φωτορεπορτάζ)

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η ΑΕΚ συνέτριψε με 5-0 την Πρόοδο Ιθάκης, σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Οι πρωταθλητές της ΕΠΣΚΙ, έδειξαν από νωρίς την ανωτερότητά τους, κατάφεραν να πετύχουν πέντε τέρματα και να φτάσουν έτσι σε μία εύκολη επικράτηση, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Σπύρο Παπαδάτο να δοκιμάσει και κάποιους παίκτες. Βέβαια άξια συγχαρητηρίων είναι και η ομάδα από την Ιθάκη, που ταξίδεψε στην Κεφαλονιά με μόλις 11 παίκτες και αγωνίστηκε παλικαρίσια κόντρα σε μία σαφώς ανώτερη αντίπαλο.

Ο χορός των γκολ για την ΑΕΚ θα ξεκινήσει στο 26', με σκόρερ τον Τανουσάι, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (45'), ο Λούλουδας με κεφαλιά μετά το φάουλ του Μπαζάρογλου, θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους «κιτρινόμαυρους». Με αυτό το σκορ θα πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα άλλες τρεις φορές με τον Κόμητα στο 55' με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και με τον Κρούτη στο 69' με ψύχραιμο πλασέ και στο 84' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασιλόπουλος
ΕΠΟΠΤΕΣ: Λογοθέτη και Αβάζαρος

Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος (79' Παυλάτος), Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Σπανός, Κόμητας, Κρούτη, Τανουσάϊ, Μπαζάρογλου (79' Αραπέλης), Πέτρο (80' Θωμάς).
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: (Ν. Διαμαντάτος), Γ. Τσιντήλας, Κ. Χάνος, Τ. Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Αρταβάνης, Τσίρος, Τσάμης, Ηλιόπουλός, Δευτεραίος, Στασινός.

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1

aek1




00 inkefalonia general ad 300X250