Πλήθος συμμετεχόντων στον 3ο Λασκαράτειο αγώνα δρόμου στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 16:00

Πλήθος συμμετεχόντων στον  3ο Λασκαράτειο αγώνα δρόμου στο Ληξούρι

Τα είχε όλα ο 3ος Λασκαράτειος αγώνας δρόμου που έγινε στο Ληξούρι, πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, βραβεύσεις αλλά και μια πτώση αθλητή στην προσπάθεια του να τερματίσει. Τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του ενώ είχε τερματίσει ο αθλητής από το Ληξούρι, αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους εθελοντές Σαμαρείτες και από συναθλητές του, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ληξουρίου για περεταίρω εξετάσεις όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι το ανησυχητικό και λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο. Κείμενο – Φωτογραφίες: Μάκης Μοσχόπουλος – Μαρία Μουρελάτου

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλα κύλισαν ομαλά, η ζέστη ήταν ο μεγάλος αντίπαλος για αυτούς που αγωνίστηκαν, ανάμεσα τους ήταν και ο πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Ανουσάκης. Στη διαδρομή των 7.5 χιλιομέτρων έτρεξε ο έξι ετών Ανδρέας Γιαννάτος. Για την πρόσφορα και την αφοσίωση του στον αθλητισμό βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη ο κ. Γεράσιμος Λαδάς.

Παρών ήταν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ληξουρίου Νίκος Αραβαντινός, ενώ το ρόλο του εκφωνητή είχε αναλάβει ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης.

Αξίζει να πούμε πολλά μπράβο στον Χάρη Πρεντάνο, που μπορεί να μην έτρεξε αν και το ήθελε τόσο πολύ, για την άψογη οργάνωση και αυτού του αγώνα. Όπως αποδείχτηκε μεγάλη και ουσιαστική για άλλη μια φορά ήταν και η παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών.

Παρακάτω φωτογραφίες από τον αγώνα


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250