Σπουδαία εμφάνιση για τη Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων - Παγκορασίδων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 08:16

Σπουδαία εμφάνιση για τη Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων - Παγκορασίδων

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Σχηματάρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων- Παγκορασίδων (Νότιος όμιλος) Η διοργάνωση ήταν άψογη και τους αγώνες τους οποίους μετέδωσε απευθείας η ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, παρακολούθησε πλήθος κόσμου που γέμισε το στάδιο «Άγγελος Δεπάστας». Ανάμεσα τους και αρκετοί συγγενείς και φίλοι των αθλητών μας που ήρθαν από Κεφαλονιά και Αθήνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γεράσιμος Μουίκης ξεχώρισε με τη 2η θέση στο άλμα σε ύψος, σε έναν τελικό θρίλερ με πολύ δυνατό άνεμο και έντονο συναγωνισμό. Ο Γεράσιμος πέρασε με την πρώτη το 1.70 μ. και πήρε το ασημένιο μετάλλιο πίσω από τον Αλεξιάδη της Κηφισιάς. Στο ίδιο αγώνισμα ο άλλος μας αθλητής, ο Ντόμινικ Ντιήλ ήρθε 6ος με 1.60 μ..

Μεγάλη επιτυχία και η 4η θέση που κατέκτησε ο Στέφανος Μπατιστάτος με νέο ατομικό ρεκόρ 12.95.

Στα 150μ συμμετείχε ο Νίκος Κονδάκης, ο οποίος δυσκολεύτηκε από τον αέρα και δεν προκρίθηκε στον τελικό μένοντας 13ος με 18.76.

Τέλος η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80 τερμάτισε στη 10η θέση με χρόνο 39.19 σε ένα αγώνισμα που οι θέσεις 8 ως 10 κρίθηκαν στο νήμα!

Συνολικά η Γ.Ε.Κ συγκέντρωσε 32.5 βαθμούς και κατέκτησε την 11η θέση στους Παμαπαίδες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε ανώτερα. Η Κεφαλονιά διαθέτει παιδιά με ταλέντο στο στίβο και είναι ικανά για αξιόλογες διακρίσεις. Τα προτρέπουμε να έρθουν κοντά στο σύλλογο μας και να διακριθούν Πανελλήνια και όχι μόνο..!




00 inkefalonia general ad 300X250