Παλικάρι ο ΝΟΑ (Ισοπαλία με τον Πανιώνιο 8-8 με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 19:48

Φάση απο τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη

Φάση απο τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη

Ο ΝΟΑ πήγε να κάνει την ολική επαναφορά στην Νέα Σμύρνη και τα κατάφερε αν μέρει ισοφαρίζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα σε 8-8 με ένα γκολ του Κατσιγιάννη 11 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ΝΟΑ και να προηγηθούν με 6-2 στο ημίχρονο και 7-3 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου. Ωστόσο, η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου κατάφερε να μειώσει αρχικά σε 7-5 για να έρθει ο Κατσιγιάννης και να δώσει την πολύτιμη ισοπαλία με 8-8.
Αμέσως μετά την κόρνα της λήξης πήγε να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟΑ 8-8
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 2-1, 1-1, 1-5


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 1, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ. 3, Θωμάκος 2, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς 2, Αλβέρτης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ., Γαρταγάνης, Καρακάσης, Κουκής.
ΝΟΑ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 2, Κατσιγιάννης 2, Σαλάχας, Παπαδόπουλος, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 1, Ντότσικας, Μάναλης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κατσαρός.
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος




00 inkefalonia general ad 300X250