5 Τροφές που θα σας Χαρίσουν Τέλεια, Λαμπερή Επιδερμίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 12:48

5 Τροφές που θα σας Χαρίσουν Τέλεια, Λαμπερή Επιδερμίδα

Το ξέρατε πως το τι τρώτε είναι το ίδιο σημαντικό για την επιδερμίδα σας με τα προϊόντα με τα οποία την περιποιήστε; Ισχύει και αυτή είναι η πάσα αλήθεια.

Μπορείτε, λοιπόν, να ενισχύσετε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας βάζοντας τις σωστές τροφές στο πιάτο σας.

Γνωρίζοντας ποιες τροφές κάνουν καλό στην επιδερμίδα σας θα ξέρετε και τι να εντάξετε στο καθημερινό σας διατροφολόγιο.

Ποιες είναι οι τροφές αυτές; Οι ειδικοί σας συστήνουν 5 τροφές οι οποίες θα σας βοηθήσουν με προβλήματα ακμής αλλά και θαμπής επιδερμίδας.

Blueberries «Οι τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, όπως τα blueberries, είναι πολύ ευεργετικές για την επιδερμίδα», λέει η ειδική δερματολόγος Debra Jaliman από τη Νέα Υόρκη. Μην ξεχνάτε να αγοράζετε ένα πακέτο blueberries κάθε φορά που πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ για να τα ρίχνετε στα δημητριακά και το γιαούρτι σας σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

thehomeissue epidermida01 2 544x354
Τα blueberries είναι αντιοξειδωτικά.

Αβοκάντο Έχετε εμμονή με αυτή την εκπληκτική τροφή; Μπορεί να μην έχει την πιο τέλεια γεύση αλλά τα αβοκάντο είναι πολύ υγιεινά και ενυδατικά επειδή περιέχουν μεγάλες ποσότητες φυσικών ελαίων. Αντί να το αλλείψετε σε τοστ ή να το ρίξετε μέσα σε σαλάτες μπορείτε να κάνετε και μια μάσκα για το πρόσωπό σας.

Καστανό ρύζι και φασόλια Βάλτε το καστανό ρύζι και τα φασόλια σας στη διατροφή σας και μην διστάσετε να τα φάτε ακόμα και για βραδινό. Αυτός ο συνδυασμός θα αποτρέψει την εμφάνιση σπυριών.

thehomeissue epidermida02 2 544x354
Βάλτε το καστανό ρύζι στη διατροφή σας.

Κολοκυθόσπορος Ο κολοκυθόσπορος είναι πλούσιος σε ψευδάργυρο ο οποίος βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής.

Κουνουπίδι Το θείο το οποίο χαρίζει μια απαλότητα και μια λάμψη στην επιδερμίδα περιέχεται σε λαχανικά όπως είναι το κουνουπίδι, το μπρόκολο, το σπανάκι και το kale.

thehomeissue epidermida03 1 544x354
Το κουνουπίδι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα.

spirossoulis.com




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250