Ξενοδόχοι Κεφαλονιας : Ενθουσιασμένοι έφυγαν απο το νησί μας οι Ισραηλινοί

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 16:58

Ξενοδόχοι Κεφαλονιας : Ενθουσιασμένοι έφυγαν απο το νησί μας οι Ισραηλινοί

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο νησί μας των εκπροσώπων του ισραηλινού tour operator "Tayelet Travel" ο οποίος εξειδικεύεται σε οικογενειακές διακοπές και έχει υψηλού επιπέδου πελατεία . Παραβρέθηκε η ίδια ιδιοκτήτρια κα Bruria Chen καθώς και η υπεύθυνη για την Ελλάδα, Διευθύντρια πωλήσεων κα Keren Ayoun.Το ενδιαφέρον τους εστιάστηκε στα ξενοδοχεία πέντε και τεσσάρων αστέρων.


Οι παραπάνω εκπρόσωποι ενθουσιάστηκαν τόσο με τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας (παρότι η εποχή αυτή είναι από τις δυσμενέστερες) και από τα ξενοδοχεία του νησιού μας τα οποία υπερκαλύπτουν τα ενδιαφέροντα της πελατείας των.
Το αν θα πραγματοποιηθεί για το 2013 το πρόγραμμα Ισραήλ-Κεφαλονιά είναι κυρίως θέμα της αεροπορικής σύνδεσης, δηλαδή αν η εταιρεία μπορεί να σηκώσει «το ρίσκο» δρομολόγησης charter προς το νησί μας ή αν θα βρεθεί άλλη λύση.
Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Σωτήριο Κουρή παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου (και μέλους της Επιτροπής Τουρισμού-πολιτισμού της ΠΙΝ) κας Γρουζή και του Αντιδημάρχου Τουρισμού κου Κεκάτου κι εν συνεχεία με το Δήμαρχο κο Αλέξανδρο Παρίση.
Οι σημαντικοί αυτοί επισκέπτες και βασικοί παράγοντες για το άνοιγμα μιας νέας τουριστικής αγοράς όπως είναι αυτή του Ισραήλ, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη φιλοξενία του κ. Α. Μουίκη στο ξενοδοχείο Mouikis Hotel, για το νησί, για τις επιχειρήσεις και την άψογη επαγγελματική αντιμετώπιση.




00 inkefalonia general ad 300X250