Ποιο αξιοθέατο της Κεφαλονιάς βρίσκεται στην κορυφή του TripAdvisor για το 2019;

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 12:48

Ποιο αξιοθέατο της Κεφαλονιάς βρίσκεται στην κορυφή του TripAdvisor για το 2019;

Η Κεφαλονιά προσφέρει σίγουρα αρκετές επιλογές στους επισκέπτες της, από μαγευτικές παραλίες και φυσικά τοπία μέχρι εκκλησίες και ξωκκλήσια με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Όλο και περισσότεροι τουρίστες σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο εμπιστεύονται το TripAdvisor για τον προγραμματισμό τους ταξιδιού τους αλλά και μετά την επίσκεψη τους στο εκάστοτε αξιοθέατο κάνουν την κριτική τους στο μεγάλο ταξιδιωτικό site.

Οι δραστηριότητες κατατάσσονται με χρήση δεδομένων του TripAdvisor, όπως μεταξύ άλλων κριτικές, βαθμολογίες, φωτογραφίες και δημοτικότητα. Συνεπώς, δεν πρόκειται για τον αριθμό των κριτικών ή των επισκέψεων μεμονωμένα, αλλά για το άθροισμα που προκύπτει αναλογικά από την βαθμολογία στο αξιοθέατο και τον αριθμό επισκέψεων.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το σπήλαιο της Μελισσάνης, μπορεί να έχει δεχθεί τις περισσότερες επισκέψεις, ωστόσο οι καλές κριτικές ενός άλλου αξιοθέατου κατάφεραν να ξεπεράσουν το διάσημο σπήλαιο. Ποιο είναι αυτό;

Στην κορυφή συναντάμε την παραλία Μύρτος, η οποία απ’ότι φαίνεται ικανοποιεί την πλειοψηφία των επισκεπτών της, με 2.344 από αυτόυς να αξιολογούν την παραλία ως «Εξαιρετική».

Μπάμπης Παπαναστασάτος

murtos 14




00 inkefalonia general ad 300X250