Τι λένε στο Tripadvisor οι επισκέπτες των Σπηλαίων για τις υπηρεσίες του Δήμου: «Εντυπωσιακό, αλλά…»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 10:25

Τι λένε στο Tripadvisor οι επισκέπτες των Σπηλαίων για τις υπηρεσίες του Δήμου: «Εντυπωσιακό, αλλά…»

Τι γνώμη έχουν οι επισκέπτες για τα σπήλαια της Κεφαλονιάς; Και για να το θέσουμε σωστότερα, τι γνώμη έχουν οι επισκέπτες για τις υπηρεσίες του Δήμου στα περίφημα σπήλαια της Κεφαλονιάς, που κάθε καλοκαίρι δέχονται χιλιάδες επισκέπτες και αποτελούν την ναυαρχίδα της τουριστικής «ατμομηχανής» του νησιού;

Τις απαντήσεις - και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον - σίγουρα τις παίρνουμε μέσα από τον έγκυρο τουριστικό ιστότοπο tripadvisor.com και στα σχόλια που έχουν γράψει οι επισκέπτες των δύο σπηλαίων της Κεφαλονιάς. Της Μελισσάνης και της Δρογκαράτης.

Και τα δύο σπήλαια, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, συγκεντρώνουν υψηλή βαθμολογία από τις κριτικές των επισκεπτών και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς οι περισσότεροι στέκονται στην αδιαμφισβήτητη φυσική ομορφιά τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες κριτικές – και σίγουρα δεν θα πρέπει να τις αγνοήσουμε, ούτε να τις κατακεραυνώσουμε - που δεν είναι θετικές και υπάρχουν παράπονα.

Αυτά επικεντρώνονται κυρίως στις υπηρεσίες που παρέχονται, τους χώρους στάθμευσης, στην προσβασιμότητα για τα ΑμέΑ και φυσικά στην τιμή του εισιτηρίου.

Ίσως, λοιπόν, αυτά τα σχόλια να αποτελέσουν αφορμή για βελτίωση των υπαρχόντων υπηρεσιών σε κάθε ένα από αυτά.

Και το λέμε αυτό γιατί όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στις περισσότερες κριτικές κυριαρχεί η έκφραση... «πανέμορφο, εντυπωσιακό, υπέροχο, αλλά...»

Το “αλλά”, σας παρουσιάζουμε παρακάτω, με την ελπίδα οι κριτικές που θα διαβάσουμε την επόμενη σεζόν να μην το περιέχουν...

Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης

kefalonia14

 

melissani neo2melissani neo3

melissani1melissani2melissani3melissani4melissani5

melisani lk

melissani6melissani neo4melissani neo5melissani7melissani8melissani9

 

Σπήλαιο Δρογκαράτης

drogarati

 

drogneodrogneo2

 

Το παρακάτω σχόλιο τονίζει πως το σπήλαιο δεν είναι φιλικό προς τα ΑμέΑ

drogneo3

drog2drog3drog4

 


Ετικέτες: